Thumbnail
Τη φρίκη βίωνε νεαρός παραολυμπιονίκης σε εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου φοιτούσε - Μήνυση κατά εκπαιδευτικού και υπάλληλου για βιασμό

Μήνυση για βιασμό και σωματική κακοποίηση υπέβαλλε πατέρας παραολυμπιονίκη κατά ενός εκπαιδευτικού και ενός υπάλληλου στο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου φοιτούσε γιος του.

«Δεν έπρεπε να το βιώσει αυτό» δηλώνει η μητέρα του θύματος στο Star εκφράζοντας την οργή και την απογοήτευσής της. Η ίδια άρχισε να αντιλαμβάνεται τι συνέβη, όταν το παιδί εμφάνισε αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Ο γιος της της αποκάλυψε πως του έβαζαν σελοτέιπ στο στόμα και του έδεναν τα χέρια, ενώ στη συνέχεια προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις. Στη μήνυση περιγράφονται περιστατικά που σοκάρουν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, δηλώνει στο Star πως στο τέλος των πράξεων οι θύτες έδιναν στο παιδί καραμέλες για να το εξευμενίσουν. «Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων», λέει χαρακτηριστικά. 

Ο παραολυμπιονίκης είναι 22 ετών και έχει κατακτήσει ήδη τέσσερα παραολυμπιακά μετάλλια, ενώ συμμετέχει και σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα