Άλμπερτ Μπουρλά
Μπουρλά: Αισιόδοξος για τη θεραπεία του καρκίνου - «Είμαστε κοντά στον στόχο»

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στην εκδήλωση για την αναγόρευσή του ως Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ. Στο περιθώριο της εκδήλωσης έκανε μια σημαντική δήλωση για τη θεραπεία του καρκίνου.

Ο CEO της Pfizer αναφέρθηκε στη θεραπεία του καρκίνου, λέγοντας ότι: «Η επιστήμη είναι ώριμη στον τομέα του καρκίνου και θα δούμε σοβαρές βελτιώσεις στα υφιστάμενα πρωτόκολλα θεραπειών στα χρόνια που έρχονται. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για άλλες ασθένειες, αλλά για τον καρκίνο πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στον στόχο».

Επίσης, ο Άλμπερτ Μπουρλά μίλησε στην ΕΡΤ για την πορεία της πανδημίας, δηλώνοντας πως δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, αλλά και ούτε και να ανησυχούμε για την εξέλιξή της.

Για την εξέλιξη του κορονοϊού ο κ. Μπουρλά τόνισε ότι: «Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε και να εφησυχάζουμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν με ανησυχεί, αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετά όπλα στη φαρέτρα μας και δεν αναφέρομαι μόνο στο εμβόλιο, αλλά και στις θεραπείες όπου αν χρησιμοποιηθούν σωστά δεν πρέπει να έχουμε ανθρώπους που να πεθαίνουν, μπορούμε να προλάβουμε όλους τους θανάτους».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αεροπορική επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο
Λίβανος: Καταγγελίες κατά του Ισραήλ για ψεκασμό με γλυφοσάτη στο έδαφός του
Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ προσφεύγει ο Λίβανος – Σοκάρουν οι μετρήσεις για τη μόλυνση του εδάφους
Λίβανος: Καταγγελίες κατά του Ισραήλ για ψεκασμό με γλυφοσάτη στο έδαφός του
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη από τα Ιωάννινα: Τρεις δεσμεύσεις για την εκπαίδευση, τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς
«Καμία οικογένεια στην περιφέρεια δεν θα νιώθει αποκλεισμένη» - Το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας στο προσυνέδριο της ΝΔ στα Ιωάννινα
Σοφία Ζαχαράκη από τα Ιωάννινα: Τρεις δεσμεύσεις για την εκπαίδευση, τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς