Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στην εκδήλωση για την αναγόρευσή του ως Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ. Στο περιθώριο της εκδήλωσης έκανε μια σημαντική δήλωση για τη θεραπεία του καρκίνου.
Ο CEO της Pfizer αναφέρθηκε στη θεραπεία του καρκίνου, λέγοντας ότι: «Η επιστήμη είναι ώριμη στον τομέα του καρκίνου και θα δούμε σοβαρές βελτιώσεις στα υφιστάμενα πρωτόκολλα θεραπειών στα χρόνια που έρχονται. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για άλλες ασθένειες, αλλά για τον καρκίνο πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στον στόχο».
Επίσης, ο Άλμπερτ Μπουρλά μίλησε στην ΕΡΤ για την πορεία της πανδημίας, δηλώνοντας πως δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, αλλά και ούτε και να ανησυχούμε για την εξέλιξή της.
Για την εξέλιξη του κορονοϊού ο κ. Μπουρλά τόνισε ότι: «Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε και να εφησυχάζουμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν με ανησυχεί, αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετά όπλα στη φαρέτρα μας και δεν αναφέρομαι μόνο στο εμβόλιο, αλλά και στις θεραπείες όπου αν χρησιμοποιηθούν σωστά δεν πρέπει να έχουμε ανθρώπους που να πεθαίνουν, μπορούμε να προλάβουμε όλους τους θανάτους».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ