roula pispirigkou euelpidon 2
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Σε εξέλιξη έρευνες και για την Ίριδα

Ίχνη ύποπτης ουσίας βρέθηκαν και στις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Πληροφορίες που αναφέρει η εφημερίδα Real News αναφέρουν ότι στο κοριτσάκι που έφυγε πρώτο από τη ζωή το 2019, με τους ιατροδικαστές αρχικά να αναφέρουν ως αιτία θανάτου την «ηπατική ανεπάρκεια», βρέθηκαν ίχνη της ύποπτης ουσίας.

Δεν ήταν στην φαρμακευτική της αγωγή

Στις έρευνες που έγιναν εκ νέου στα «πλακίδια» με τα ιστολογικά και τοξικολογικά στοιχεία της Μαλένας, βρέθηκε χημική ουσία, η οποία δεν είχε καταγραφεί στις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις που είχαν γίνει μετά τον θάνατο του παιδιού.

Όπως επισημαίνεται αυτή η ουσία δεν ήταν ανάμεσα στα φάρμακα που έπαιρνε το κοριτσάκι, το οποίο είχε διαγνωστεί με λευχαιμία.

Η ουσία βρέθηκε ύστερα από την εκ νέου τοξικολογική εξέταση που πραγματοποιήθηκε για τη Μαλένα με την ίδια ακριβώς μέθοδος που αποκάλυψε και την ύπαρξη κεταμίνης στη Τζωρτζίνα κάτι το οποίο και οδήγησε στη σύλληψη και προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η διαδικασία των τοξικολογικών εξετάσεων βρίσκεται στο στάδιο της ποσοτικοποίησης, ώστε να προκύψει με ακρίβεια η ποσότητα και το είδος της ουσίας που φαίνεται πως έχει εντοπιστεί, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σε εξέλιξη έρευνες και για την Ίριδα

Σε εξέλιξη παράλληλα βρίσκονται και ανάλογες έρευνες για τα αίτια θανάτου της Ίριδας. Οι ίδιες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αναμένεται να διαπιστωθεί η χορήγηση κάποιας ουσίας. Και αυτό διότι η Ίριδα πέθανε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και όχι σε κάποιο νοσοκομείο.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων αναμένεται να κληθούν άμεσα για κατάθεση συγκεκριμένοι άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον των παιδιών μεταξύ των οποίων και η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου. Θα καταθέσει ακόμα ο πατέρας των παιδιών και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία ήταν παρούσα στο σπίτι της οικογένειας την ημέρα του θανάτου της Ίριδας.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα