Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν δίνει τους κωδικούς του mail της - Έχουν διαγραφεί στοιχεία από τα κινητά
Σύμφωνα με τον Alpha οι αρχές θεωρούν επιβαρυντικό στοιχείο τη μη συνεργασία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας φέρεται να αρνείται να δώσει τους κωδικούς από το mail της στις Αρχές, οι οποίες αναζητούν τι έψαχνε στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει ο Alpha η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν συνεργάζεται με τους αστυνομικούς και αρνείται να τους δώσει τους κωδικούς της, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η δουλειά των Αρχών στο «άνοιγμα» του υπολογιστή και του κινητού της έτσι ώστε να ερευνηθούν όλες οι αναζητήσεις που έχει κάνει στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία μπορεί να βρει λύσει, αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ζητήσει και από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας.

Σύμφωνα με τον Alpha οι αρχές θεωρούν επιβαρυντικό στοιχείο τη μη συνεργασία της Ρούλας Πισπιρίγκου και αστυνομικές πηγές φέρεται να λένε: «αφού δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δεν μας δίνει τους κωδικούς;».

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες από τις αστυνομικές έρευνες έχει φανεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε φαρμακευτικές ουσίες, ενώ η Google της είχε προωθήσει διαφήμιση για κεταμίνη.

Οπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, σύμφωνα με συγκεκριμένα ευρήματα που έχουν προκύψει από τον ελεγχο των αρχων στα κινητα της Ρούλας Πισπσιρίγκου. η 33χρονη είχε φροντίσει να διαγράψει απο όλο το ψηφιακό της περιβάλλον και το εφεδρικό, όλες τις πιθανώς υποπτες αναζητήσεις της.

«Δεν εξέτασαν αυτές καθεαυτές τις αναζητήσεις των συσκευών αλλά επικεντρώθηκαν στο στοιχείο που κοιτούν σχεδόν πάντα στην αρχή. Πρόκειται για το υπολογιστικό νέφος (cloud) που βρίσκει τους κωδικούς και μπαίνουν μέσα σε αυτό το νέφος. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Έχουν διαγραφεί στοιχεία σε παρελθοντικές αναζητήσεις που θα επιχειρηθεί να ανακτηθούν από έλεγχο στα κινητά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια».

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες  πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, παίρνει διαφήμιση της ουσίας κεταμίνης. Στη Google για να εμφανιστεί η ουσία αυτή θα πρέπει να έχει κάνει αναζητήσεις αυστηρά για την λέξη αυτή κι οι αναζητήσεις γι’ αυτή την ουσία δεν υπάρχουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βίκυ Φλέσσα
Επιμένει η Φλέσσα: Τα παιδιά όλα μαζί τα σκοτώσαμε είτε αφορά στα Τέμπη, είτε στο Μάτι
Η υποψήφια ευρωβουλευτής είπε επίσης «παραποιούνται οι δηλώσεις» της και πως έχει προχωρήσει σε εξώδικα και αγωγές
Επιμένει η Φλέσσα: Τα παιδιά όλα μαζί τα σκοτώσαμε είτε αφορά στα Τέμπη, είτε στο Μάτι