«Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας – Βρέθηκαν ειδοποιήσεις της Google για φαρμακευτικές ουσίες
Τα στοιχεία που διαψεύδουν την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία από το τάμπλετ το οποίο είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στον τάφο της μικρής Τζωρτζίνας.

Η συσκευή, η οποία είχε ταφεί μαζί με την 9χρονη με επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου, πριν από μερικά 24ωρα, κατασχέθηκε από τις Αρχές μετά από εκταφή σε μία προσπάθεια να πέσει "φως" στις συνθήκες, κάτω από τις οποίες το παιδί έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υψηλόβαθμη πηγή ανέφερε ότι το τάμπλετ ανέδειξε επιβαρυντικά στοιχεία για την κατηγορούμενη. Υπήρξαν αναζητήσεις και επικοινωνίες που εμφανίζονται στο τάμπλετ, οι οποίες, όπως είπε χαρακτηριστικά η πηγή αυτή, “καίνε την Ρούλα Πισπιρίγκου”.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, πέρα από τις μεταχρονολημένες αναζητήσεις που είχε κάνει ενδεχομένως για να «χτίσει» άλλοθι, βρέθηκαν αναζητήσεις στο κινητό της και στο τάμπλετ που είχαν γίνει πριν τον θάνατο του παιδιού της, για θανατηφόρες ουσίες.

Την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύπτει σήμερα το MEGA η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν η Τζωρτζίνα φύγει από τη ζωή, αφού η ουσία είχε προλάβει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδεικνύεται από την εξέταση ούρων, στην οποία βρέθηκε η ουσία nor – κεταμίνη.

Οι παραπάνω αποκαλύψεις του MEGA δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, αφού τόσο από το εν λόγω εύρημα, όσο και από το ρεπορτάζ του Live News αποδεικνύεται πως η κεταμίνη δεν μπορεί να χορηγήθηκε κατά λάθος από τους γιατρούς, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο της επιχειρηματολογία της Πισπιρίγκου.

Ένα ακόμα επιχείρημα της πλευράς Πισπιρίγκου είναι πως, ενώ οι γιατροί έχουν παραδεχτεί ότι της χορήγησαν ροκουρόνιο στην προσπάθειά τους να τη σώσουν, η εν λόγω ουσία δεν βρέθηκε στις εξετάσεις. Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, οφείλεται στο γεγονός πως όταν χορηγήθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα, η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekklisia.jpg
Η συνωμοσία των Πάτσι: Το στυγερό έγκλημα με 19 μαχαιριές μέσα στην εκκλησία, Κυριακή του Πάσχα
Η ιστορία του στυγερού εγκλήματος που έμεινε στην ιστορία ως η «συνωμοσία των Πάτσι»
Η συνωμοσία των Πάτσι: Το στυγερό έγκλημα με 19 μαχαιριές μέσα στην εκκλησία, Κυριακή του Πάσχα