roula pispirigkou patra
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
«Την έδειραν οι αστυνομικοί», ισχυρίζονται αδελφή και μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την διάρκεια παραμονής της στα κρατητήρια

Σε μια καταγγελία προχώρησαν η αδερφή και η μητέρα της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η Ρούλα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, δίνοντας μια ακόμα συνέντευξη αυτή τη φορά μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. 

Όπως ανέφεραν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας, η 33χρονη έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.  Μάλιστα την κακοποίησή της την επιβεβαίωσε στον δημοσιογράφο και η μητέρα της 33χρονης.  Η μητέρα της γυναίκας μίλησε και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκαλύπτοντας ότι είδε η ίδια τους μώλωπες στο πρόσωπο της κόρης της. 

«Είδα του μώλωπες όταν την επισκέφτηκα στη ΓΑΔΑ»

«Μου είπε πως μέσα στα κρατητήρια όποιος αστυνομικός περνούσε την μιλούσε προσβλητικά και της έλεγε να ομολογήσει και στη συνέχεια τη χτυπούσε. Η μητέρα της μου είπε πως έχει χτυπήματα στα πλευρά, στο σώμα, στα μάτια», είπε ο Γιώργος Σόμπολος. 

«Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν "που@@@ ομολόγησε". Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε "πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο"», είπε η μητέρα και επανέλαβε ότι επιμένει πως η κόρη της είναι αθώα. 

Οι ισχυρισμοί της Ρούλας δεν έχουν επιβεβαιωθεί ή απορριφθεί επίσημα, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την ΕΛ.ΑΣ.

Διαψεύδει η Ρούλα Πισπιρίγκου τα περί ξυλοδαρμού

Μετά τις δηλώσεις της μητέρας και της αδελφής Πισπιρίγκου, αστυνομικοί έδειξαν στην προσωρινά κρατούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου τα αποσπάσματα από την τηλεοπτική εκπομπή του Star όπου έγιναν οι καταγγελίες και η ίδια κατηγορούμενη -σύμφωνα με πληροφορίες- είπε ότι αυτά που λένε τα μέλη της οικογένειάς της δεν ισχύουν.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα