roula pispirigkou
Dimitris Kapantais / SOOC
Το πού βρήκε την ουσία κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου που φέρεται να χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα ερευνούν οι αρχές

Στο στόχαστρο των αρχών που ερευνούν το θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα βρίσκεται η ουσία κεταμίνη που φέρεται να χορήγησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με το skai.gr, οι αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν από πού προμηθεύτηκε η 33χρονη την ουσία, η οποία δεν πωλείται στα φαρμακεία, ενώ τις τελευταίες ώρες διακινούνται πολλά σενάρια ακόμη και ότι μπορεί να την προμηθεύτηκε από κάποιον κτηνίατρο.

Κατηγορηματική ότι κανείς δεν μπορεί να προμηθευτεί την κεταμίνη από κανένα κτηνίατρο εμφανίζεται πάντως η Αθηνά Τραχίλη, πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και αντιπρόεδρος της πανευρωπαϊκής ομοσπονδίας ιδιωτών κτηνιάτρων. 

Μιλώντας στο skai.gr η κ. Τραχίλη υποστηρίζει ότι είναι ένα σκεύασμα, ένα όπλο στα χέρια των κτηνιάτρων για να πραγματοποιούν εγχειρήσεις, ενώ όσον αφορά την δοσολογία που χορηγεί ένας κτηνίατρος σε κάποιο ζώο είναι 0,15ml ανά κιλό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Ζώη Κακκαβά, από τις καταθέσεις και το υλικό που έχει συλλέξει η αστυνομία το κρίσιμο 20λεπτο που έδρασε η συγκεκριμένη ουσία φέρεται ότι στο δωμάτιο ήταν η 33χρονη με το κοριτσάκι, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας θα ανοίξουν και πάλι οι φάκελοι των θανάτων των άλλων δυο παιδιών. Επίσης θα γίνει και άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αλλά και έρευνα στις επικοινωνίες που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 33χρονη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «Tlive», η μητέρα φέρεται να ζήτησε από το νοσοκομείο να δίνει η ίδια τα φάρμακα στο παιδί της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα