apagogi
Από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφηκε η απαγωγή της 44χρονης από πρώην συνάδελφό της στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Δευτέρα

Από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφηκε η απαγωγή 44χρονης λογίστριας στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Δευτέρα. Στις εικόνες αποτυπώνεται η στιγμή που ο απαγωγέας την ακινητοποιεί, της περνά χειροπέδες και τη βάζει στο αυτοκίνητό του.

Οι σοκαριστικές εικόνες μεταδίδονταν ζωντανά στο κέντρο ελέγχου εταιρίας σεκιούριτι μέσα από τις κάμερες ασφαλείας.

Λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Η 44χρονη λογίστρια, φτάνει στην εταιρία εμπορίας ποτών που εργάζεται. Ο άνδρας με γυαλιά και μάσκα ανεβαίνει κι εκείνος τα σκαλιά από πίσω της, ενώ φαίνεται στη κάμερα ότι στο δεξί του χέρι, κρατά χειροπέδες. Στη συνέχεια την αρπάζει το δεξί χέρι και της φορά τις χειροπέδες. Η γυναίκα τον σπρώχνει αλλά ο άνδρας επιμένει.

Ο απαγωγέας την αρπάζει και με τη βία τη κατεβάζει από τα σκαλιά και την οδηγεί στο αυτοκίνητό του. Η δεύτερη κάμερα καταγράφει πεντακάθαρα το αυτοκίνητό του. Σπρώχνει τη λογίστρια στο κάθισμα, κλείνει τη πόρτα, τρέχοντας μπαίνει στη θέση του οδηγού και δευτερόλεπτα μετά βάζει μπροστά και φεύγει.

Ζητούσε 20 εκατ. ευρώ

Ο απαγωγέας επικοινώνησε με τον εργοδότη της 44χρονης και του ζήτησε ως λύτρα 20 εκατ. ευρώ, αλλιώς απειλούσε ότι θα την σκοτώσει, τινάζοντας στον αέρα με εκρηκτικά το αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί είχαν ήδη προλάβει να εντοπίσουν το αυτοκίνητο. Μόλις διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν διέτρεχε πια κίνδυνο, τον ακολούθησαν, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. 

Σημειώνεται πως ο δράστης ήταν πρώην συνάδερφος της γυναίκας, ο οποίος δεν εργάζεται πλέον στην εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα για αυτό και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο συνήγορός του ζήτησε να γίνει κάποια ψυχιατρική εξέταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα