Thumbnail
Φρίκη στην Συρία

Οι τρομοκράτες του ISIS απήγαγαν περίπου 400 άμαχους από την περιοχή γύρωαπό την πόλη Ντέιρ Εζόρ στη Συρία.Ο Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, διευθυντής του Παρατηρητηρίου, δήλωσε ότι οι περίπου 400 άμαχοι απήχθησαν από τη συνοικία Αλ-Μπεγκαϊλίγια

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων ανέφερε πως κατά την διάρκεια των επιδρομών το ισλαμικό κράτος σκότωσε 135 ανθρώπους.

Το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο κατοίκους της πόλης, ανέφερε πως «περίπου 300 άμαχοι πολίτες» σκοτώθηκαν στην επίθεση.

"Οι τζιχαντιστές του ΙΚ εισήλθαν στη συνοικία αλ Μπεγκαϊλίγια... χθες το βράδυ και σφάγιασαν ολόκληρες οικογένειες. Ο στρατός κατευθύνθηκε προς την περιοχή και έσωσε τον πληθυσμό. Πραγματοποιήθηκαν μάχες με τους τζιχαντιστές του ΙΚ που οδήγησαν σε σημαντικές απώλειες της οργάνωσης και οι εναπομείναντες κατόρθωσαν να δραπετεύσουν σε γειτονικές περιοχές που ελέγχει το ΙΚ", δήλωσε.

Syrian army leads offensive in key southern Daraa province - exclusive report https://t.co/UKEOofGwx9 pic.twitter.com/cbqya4UrAf

— RT (@RT_com) January 3, 2016

Σήμερα το πρωί σφοδρές μάχες μαίνονταν μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και τζιχαντιστών στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, ενώ η συνοικία Αλ-Μπεγκαϊλίγια αποτέλεσε στόχο ολονύκτιων ρωσικών αεροπορικών βομβαρδισμών.

Η κυβέρνηση της Δαμασκού συνεχίζει να ελέγχει τμήματα της πόλης όπως και ένα παρακείμενο στρατιωτικό αεροδρόμιο, παρά τις επανειλημμένες επιθέσεις του ΙΚ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα