Κοινωνία 0

Χαλκιδική: Άγριο ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα - Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε αρένα μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος σε ματς του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Χαλκιδική

Επεισόδια σημειώθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Χαλκιδική το μεσημέρι του Σαββάτου.

Περίπου στις 3 το μεσημέρι και ενώ ήταν σε εξέλιξη η αναμέτρηση Άρης Κασσανδρείας – Ανθεμούς Γαλάτιστας στο δημοτικό στάδιο Κασσανδρείας μία απόφαση οδήγησε σε αψιμαχίες μεταξύ παικτών και παραγόντων των δύο ομάδων περίπου στο 70’ λεπτό του αγώνα.

Ειδικότερα, oι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 48΄ με τον Νίκο Λαδόπουλο, υπό τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφσάιντ. Στο 75΄, όταν η Κασσάνδρα ζήτησε πέναλτι κι ο διαιτητής Μπισούκης «κιτρίνισε» τον επιθετικό για «θέατρο» ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, ακολούθησε προσωρινή διακοπή με μαζικές διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων και στη συνέχεια εισήλθαν φίλαθλοι και ξυλοκόπησαν τον προπονητή της Γαλάτιστας, Γιάννη Κάρτα.

Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Δύο άτομα, ένας παίκτης του 'Αρη Κασσανδρείας και ο προπονητής του Ανθεμούντα Γαλάτιστας κατήγγειλαν τον τραυματισμό τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας και έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβές πόλεις για φοιτητές στην Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία