Το μεγάλο δίλημμα: Πρότυπο ή συμβατικό σχολείο για την κόρη μου;

Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Έχασε τη ζωή του 19χρονος που έπεσε από τον πέμπτο όροφο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
O 19χρονος έφερε πολύ σοβαρές κακώσεις, οι οποίες τον οδήγησαν στο θάνατο

Τραγική έκβαση είχε τελικά η πτώση 19χρονου από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου, καθώς παρά την αρχική ενημέρωση από την αστυνομία ότι ο νεαρός νοσηλευόταν εκτός κινδύνου, αυτός έχασε τελικά τη ζωή του περίπου μία ώρα μετά τη διαμετακόμισή του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο νεαρός, που έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Τούμπας, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έφερε σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ πολύ σοβαρές κακώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του νεαρού ήταν το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό, που σημειώθηκε σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, καθώς περίπου την ίδια ώρα με τον 19χρονο, ένας άλλος άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, έχασε επίσης τη ζωή του, όταν έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, επίσης υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία