Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας του 19χρονου ΑμεΑ στον Πλατανιά που φέρεται να έχει βιαστεί.
Ο πατέρας κατηγορείται για ενδοικογενειακή βία και συνέργεια σε βιασμό που τέλεσε ως φυσικός αυτουργός ο 67χρονος φίλος του.
Ο συνήγορος του πατέρα, Γιώργος Περάκης δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr ότι «η αποφυλάκιση έγινε κατόπιν βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο αποφασίζει ανά εξάμηνο αν η προσωρινή κράτηση θα παραταθεί ή όχι. Σε αυτό το στάδιο το Συμβούλιο αποφάσισε να μην παραταθεί η κράτηση, με την επιβολή περιοριστικών όρων, δηλαδή εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση προσέγγισης και συναναστροφής με τον παθόντα».
Αντίθετα για τον συγκατηγορούμενό του που κατηγορείται για τον βιασμό, το Συμβούλιο αποφάσισε την παράταση της κράτησής του.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom