Thumbnail
Ένας 66χρονος συνελήφθη στα Χανιά για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου ΑμΕΑ - Ο 18χρονος σήμερα Γιάννης κατονόμασε τον άνδρα - Συνεχείς ξυλοδαρμοί και κακομεταχείριση και από τον πατέρα του

Με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου ΑμεΑ, συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο 66χρονος που κατονόμασε ο 18χρονος με νοητική στέρηση ότι τον βίασε, όταν ήταν 14 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες, καθώς ο 66χρονος συνελήφθη μόλις δυο 24ωρα μετά τη σύλληψη του πατέρα για κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση του 18χρονου σήμερα Γιάννη, κατηγορία επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα.

xania 18xronos

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα σε δήμο του νομού Χανίων, όταν και έγινε καταγγελία για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το αγόρι. Σύμφωνα με την κοινωνική έρευνα που έγινε, αλλά και όσα εξομολογήθηκε το παιδί, ο πατέρας του το έδερνε και το κλείδωνε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να κοιμάται σε ένα παλιό, βρώμικο αυτοκίνητο, στα χωράφια ακόμα και πάνω σε δέντρα! Μόνο το τελευταίο διάστημα και μετά την παρέμβαση των κοινωνικών υπηρεσιών, τοποθετήθηκε ένα κρεβάτι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ΕΡΤ σε εξωτερικό χώρο, προκειμένου να κοιμάται το παιδί.

xania 18xronos 2

Οι αποκαλύψεις του παιδιού όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν 14 ετών από 66 χρόνο, τον οποίο και κατονόμασε. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι ο 66χρονος τον απειλούσε πως αν μιλήσει, θα του κάνει χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το αγόρι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και τα ευρήματα ταιριάζουν με όσα έχουν καταγγελθεί. Τόσο ο 66χρονος όσο και ο πατέρας του 18χρονου, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Από αριστερά, Γιώργος Νούνεσης, Διευθυντής, Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας - Άκης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας, Προεδρία της Κυβέρνησης - Ιωάννης Χατζηγεωργίου, Πρύτανης, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ελλάδα - Yannis Assael, Research Scientis, Google DeepMind - Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος, ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, Πρώην Επίτροπος της ΕΕ, Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Α. Σκέρτσος: Τις επόμενες εβδομάδες η πρόταση για το ενιαίο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Καινοτομίας
Ιδρύεται νέο υπερ-Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Καινοτομίας – Εντός των επόμενων εβδομάδων η πρόταση
Α. Σκέρτσος: Τις επόμενες εβδομάδες η πρόταση για το ενιαίο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Καινοτομίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Εμανουέλ Μακρόν συζητούν στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών
Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται, κάντε ό,τι χρειάζεται, θα είμαστε εδώ για εσάς»
Στρατηγική εμβάθυνση και αμοιβαίες εγγυήσεις ασφαλείας σφραγίζουν την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα
Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται, κάντε ό,τι χρειάζεται, θα είμαστε εδώ για εσάς»