Δραματική έκκληση 68χρονης από την Αρτέμιδα: Δεν έχω ρεύμα από την Τρίτη - Είμαι χάλια, τρέμω
Παραμένουν τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση - Έκκληση 68χρονης από την Αρτέμιδα

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πολλοί κάτοικοι στην περιφέρεια Αττικής μετά και την επέλαση της κακοκαιρίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση μιας 68χρονης γυναίκας από την Αρτέμιδα, που όπως αποκάλυψε, παραμένει χωρίς ρεύμα από το πρωί της Τρίτης, κάνοντας έκκληση ώστε το πρόβλημα να αποκατασταθεί.

Η ίδια μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως έχει κινητικά προβλήματα και κατοικεί μόνη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Αρτέμιδας.

«Κρυώνω, τρέμω. Δεν έχω ζεσταθεί και είμαι με τα σκουφιά», λέει χαρακτηριστικά.

Η 68χρονη γυναίκα δήλωσε πως το ρεύμα κόπηκε στις 3 το μεσημέρι μέχρι 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Έπειτα διακόπηκε ξανά στις 7 το πρωί της Τρίτης, όπως είπε, και παρότι στο διαμέρισμα από κάτω της το ρεύμα της έχει επανέλθει από χθες το πρωί, στο δικό της διαμέρισμα δεν έχει αλλάξει κάτι.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ektakto
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα εξαόροφης πολυκατοικίας
Ανέβηκαν στην ταράτσα, κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό - Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται να αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα εξαόροφης πολυκατοικίας