konstantinos-tzoumas
«Συγγνώμη, η γυναίκα μου ήπιε λίγο κρασάκι παραπάνω»: Μια ανάρτηση - απάντηση στις απαράδεκτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν οι απαράδεκτες δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού Κωνσταντίνου Τζούμα, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών», βάζοντας «πλάτες» στο σεξιστικό παραλήρημα του μητροπολίτη Κοζάνης.

Ο stand up comedian Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, με ένα σατιρικό και γεμάτο νόημα κείμενο «απαντά» στις δηλώσεις Τζούμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Εννοείται ότι οι γυναίκες φλυαρούν πιο πολύ. Στα οικογενειακά τραπέζια πχ πάντα κάποια γυναίκα δε θα ξεκινούσε ένα ατελείωτο πολιτικό ραντ, μέχρι κάποια άλλη – γυναίκα πάλι – να θιχτεί και να αρχίσει να αντιδικεί, και οι σύζυγοί τους σεμνοί και ντροπιασμένοι να τους πουν διακριτικά να ηρεμήσουν; Που κάποια στιγμή έφταναν να κλωτσάνε τις γυναίκες τους κάτω από το τραπέζι για να μη μονοπωλούν τη συζήτηση και μετά απολογούνταν «συγγνώμη, η γυναίκα μου ήπιε λίγο κρασάκι παραπάνω».

Και στις καφετέριες από τα τραπέζια με τις μεικτές παρέες πάντα τις αγριοφωνάρες των κοριτσιών δεν ακούμε να αναλύουν μπάλα δύο ώρες, ενώ συνήθως τα αγόρια της παρέας για να την παλέψουν πιάνουν πηγαδάκια και συζητούν χαμηλόφωνα «για πες, με τη Μαρία πώς πας;»

Άσε που σε μια παρέα με γυναίκες πρέπει να υψώσεις τη φωνή σου για να ακουστείς! Πόσες φορές μας έχει τύχει αυτό, να μιλάνε τόσο δυνατά οι γυναίκες της παρέας που σε κάποια φάση να ψελλίσει κάτι ένας άντρας και να μην ακουστεί καν. Μέχρι η πιο ευγενική και πεφωτισμένη της παρέας να του δώσει τον λόγο, να προσποιηθούν για λίγο οι γυναίκες ότι «ναι, είναι κι αυτό μια άποψη» και μετά να συνεχίσουν τη φορτισμένη τους συζήτηση σα να μη συνέβη τίποτα;

Γενικά είναι εύκολο να θεωρείς ότι ο άλλος φλυαρεί, όταν τον δικό σου λόγο τον θεωρείς ένα αυτονόητο κεκτημένο και τον δικό του κάτι εξ ορισμού αδιάφορο που πρέπει να υποστείς μέχρι να ξαναμιλήσεις.

Τέλος πάντων, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σε πιο πολλές γυναίκες έχω πει ότι φλυαρούν. Ήθελα να το πω και σε άντρες αλλά δεν κατάφερα να τους διακόψω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα