Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=e1SG_mbsHV8 at this time, please check again later.
konstantinos-tzoumas
Προκλητικές δηλώσεις Τζούμα - Έβαλε «πλάτες» στο σεξιστικό παραλήρημα του Μητροπολίτη Κοζάνης - «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες, μιλάνε πολύ, σε σημείο που εκνευρίζεσαι»

«Πλάτες» στο σεξιστικό παραλήρημα του Μητροπολίτη Κοζάνης έβαλε απροκάλυπτα ο Κωνσταντίνος Τζούμας, βάζοντας το λιθαράκι του στην «κανονικοποίηση» της βίας κατά των γυναικών και συγκεκριμένα των γυναικοκτονιών, τις οποίες απέδωσε...στη φλυαρία των ίδιων των γυναικών!

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις μισογύνικες δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης, ο οποίος στη διάρκεια λειτουργίας εξαπέλυσε επίθεση στις παρευρισκόμενες λέγοντας «εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας, πώς τις αντέχετε;» ο Κωνσταντίνος Τζούμας απάντησε: 

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες φυσικά, μιλάνε πολύ, σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών, μιλάνε ακατάπαυστα» είπε χαρακτηριστικά, λες και οι γυναικοκτονίες αποτελούν ένα στιγμιαίο γεγονός «θύμου» και όχι την κορύφωση της έμφυλης βίας που συνεχώς κλιμακώνεται.

Δείτε το βίντεο μετά το 1:55: 

https://www.youtube.com/watch?v=e1SG_mbsHV8

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Κοζάνης σε παλαιότερο το κήρυγμά του είχε αναφέρει για μια παρέα «μεθυσμένων κοριτσιών» που συνάντησε ενώ πήγαινε στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου. Αφού κατηγόρησε μόνο τη «μάνα», για το «κατάντημα» που συνάντησε, και όχι και τους δύο γονείς, επιτέθηκε σε όσους χρησιμοποιούν τον όρο «γυναικοκτονία».

«Και τι ακούμε τον τελευταίο καιρό; Χρειάζονται νόμοι, χρειάζεται πιο αυστηρό ποινικό δίκαιο (…)», είπε

«Φτιάξαμε έναν καινούριο όρο εμείς οι Έλληνες για τις γυναίκες, για να τις εμπαίζουν και αυτές το πιστεύουν… γυναικοκτονία λέει… πού να ακουστεί στον νομικό ποινικό κόσμο ανά την οικουμένη και να γελάσει ή μάλλον να καγχάσει… γυναίκα δεν είσαι άνθρωπος; Εμείς ξέρουμε ανθρωποκτονία….αφού δεν είσαι άνθρωπος τι είσαι;», πρόσθεσε.

«Δύο ανόμοια πράγματα δεν μπορεί να έχουν ισονομία, ισοτιμία, υπόκλιση του ενός προς τον άλλον στα έργα του. (…) το μεγαλύτερο κόσμημα στη γυναίκα είναι η μητρότητα, η συζυγία», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην «αρετή που έδωσε στις γυναίκες ο Θεός»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

elta.jpg
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όχι άλλα ψέματα, κύριε Χατζηδάκη – Ο ταχυδρόμος είχε έρθει στην ώρα του»
Σφοδρή επίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το σχέδιο συρρίκνωσης των ΕΛΤΑ – «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε πλήρη γνώση και επιχειρεί να...
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όχι άλλα ψέματα, κύριε Χατζηδάκη – Ο ταχυδρόμος είχε έρθει στην ώρα του»
kairos-vroxi
Προειδοποίηση Κολυδά: Σε ποιες περιοχές θα υπάρξουν έντονες βροχές και καταιγίδες
Μεγάλες ποσότητες βροχής και κεραυνική δραστηριότητα κυρίως σε Εύβοια, Στερεά και νότια Αττική
Προειδοποίηση Κολυδά: Σε ποιες περιοχές θα υπάρξουν έντονες βροχές και καταιγίδες
ΥΠΑΙΘΑ
Προσλήψεις αναπληρωτών: Τα κενά εκπαιδευτικών για την Γ' φάση στη ΔΠΕ Α’ Αθήνας
Προχωρούν οι διαδικασίες για τη Γ’ Φάση προσλήψεων αναπληρωτών – Υπεγράφη η ΚΥΑ για 2.800 πιστώσεις
Προσλήψεις αναπληρωτών: Τα κενά εκπαιδευτικών για την Γ' φάση στη ΔΠΕ Α’ Αθήνας