Κοινωνία

Απίθανα κέρδη από 900% έως 1.150% σε τεστ και μάσκες!

Rapid test
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ασύλληπτα κέρδη στα rapid tests και στις μάσκες υψηλής προστασίας ΚΝ-95

Aν στην έναρξη της πανδημίας πριν από 22 μήνες μπορούσε να επικαλεστεί κάποιος το επιχείρημα της έλλειψης επαρκών ποσοτήτων υλικού (μάσκες, αντισηπτικά, κ.λπ.), προκειμένου να «δικαιολογήσει» την αισχροκέρδεια των ανατιμήσεων έως και 3.000% σε αυτά τα είδη, σήμερα η ευθύνη βαρύνει κατά βάση την κυβέρνηση, η οποία είτε αδιαφορεί είτε αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα αποκόμισης κέρδους της τάξεως του 650% ή ακόμη και του 900% στα rapid tests, τετραψήφιων ποσοστών κέρδους όπως 1.150% στις μάσκες υψηλής προστασίας ΚΝ-95 ή των πανάκριβων PCR.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης αποκάλυψε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Kontra πως ο ίδιος εισάγει χονδρικά rapid test από τη Γερμανία που κοστίζουν μόλις 80 λεπτά του ευρώ. Ως εκ τούτου, εύλογα γεννώνται ερωτήματα για τον λόγο για τον οποίον οι πολίτες καλούνται να πληρώνουν πολλαπλάσια ποσά, το λιγότερο 6 -8 ευρώ, για ένα rapid test.

Για τις μάσκες υψηλής προστασίας ΚΝ-95, οι οποίες κοστίζουν συνήθως 1 ευρώ, ανέφερε πως τις εισάγει έναντι μόλις 8 λεπτών του ευρώ τη μία: «Θέλετε να σας πω για τις μάσκες ΚΝ-95;  Έχουν κόστος 8 λεπτά (0,08 ευρώ) στο εργοστάσιο. Τα φαρμακεία τις πουλάνε 1 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

νεα μέτρα μάσκες KN95
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία