evaggelismos thanatos arnitrias
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
92 υγειονομικοί θετικοί στον κορονοϊό στον «Ευαγγελισμό» - Απαγορεύτηκαν τα επισκεπτήρια - Ανησυχία στη διοίκηση

Σε καραντίνα τέθηκαν 92 υγειονομικοί στον «Ευαγγελισμό», καθώς διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Την ίδια ώρα, με απόφαση της διοίκησης απαγορεύθηκαν τα επισκεπτήρια στο νοσοκομείο, ενώ δεν επιτρέπεται η είσοδος ούτε στους ιατρικούς επισκέπτες.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς, όπως αναφέρει στο kathimerini.gr, το μεγάλο πρόβλημα είναι η πιθανότητα αύξησης αυτού του ποσοστού, το οποίο θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες δυσχέρειες στη λειτουργία του νοσοκομείου.

Οι υγειονομικοί που βρέθηκαν θετικοί τέθηκαν σε καραντίνα και -όπως τονίζεται- έχουν κολλήσει εκτός νοσηλευτικού ιδρύματος, εξαιτίας της μεγάλης διασποράς στην κοινότητα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου υπάρχει μεγάλη θετικοποίηση και στους ασθενείς, κάτι που σημαίνει πως ενώ εισάγονται ως αρνητικοί με PCR τεστ, όταν βγαίνουν από το νοσοκομείο, σε επανελέγχους ένα μεγάλο ποσοστό βγαίνει θετικό στον ιό.

Όπως ανέφερε ο κ. Γρηγορόπουλος, παραμένει μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα συμβεί εάν το ποσοστό των υγειονομικών που νοσούν αυξηθεί, όπως στην περίπτωση της Βρετανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και σε άλλα νοσοκομεία υπάρχουν παρόμοια περιστατικά με υγειονομικό προσωπικό να νοσεί με κορoνοϊό.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εξετάσεις
Λύκεια: Πώς θα γίνει η κλήρωση θεμάτων από την Τράπεζα Θεμάτων
Στις 15 Μαΐου ολοκληρώνονται τα μαθήματα – Το χρονοδιάγραμμα για προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις και το πλήρες πρωτόκολλο της διαδικασίας
Λύκεια: Πώς θα γίνει η κλήρωση θεμάτων από την Τράπεζα Θεμάτων
pencil-1692530_1280.jpg
Ευαγγελία Λιακούλη: «Να σταματήσει η άνιση μεταχείριση των αποσπασμένων εκπαιδευτικών»
Κοινοβουλευτική παρέμβαση για την επέκταση της καταβολής επιμισθίου και στους εκπαιδευτικούς του 6ου έτους απόσπασης
Ευαγγελία Λιακούλη: «Να σταματήσει η άνιση μεταχείριση των αποσπασμένων εκπαιδευτικών»