Καταγγελία μητέρας: Ο σύζυγός μου απειλεί πως θα με σκοτώσει αν εμβολιάσω τα παιδιά μας
Σε καθεστώς τρομοκρατίας μητέρα δύο ανηλίκων - «Μου είπε πως, αν τα παιδιά τα εμβολιάσω, θα με σκοτώσει»

Συγκλονίζει καταγγελία μητέρας, η οποία δηλώνει πως έκλεισε ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών της «στα κρυφά» από τον αρνητή – σύζυγό της και πως δέχεται απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα για το θέμα του εμβολιασμού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Livenews, η καταγγέλλουσσα υποστηρίζει πως  ο σύζυγός της είναι εκ πεποιθήσεως αρνητής τόσο του εμβολίου όσο και του ιού. Προσθέτει, πως από την έξαρση της πανδημίας, ξεκίνησαν να έχουν θέματα και συμπλήρωσε πως δέχεται απειλές, ότι αν εμβολιάσει τα παιδιά θα την σκοτώσει.

«Όσοι πιστεύουν στο Θεό, δεν θα νοσήσουν»

«Η άποψή του είναι ότι εκείνοι που πιστεύουν στον Θεό, δε θα νοσήσουν. Θεωρεί ότι θα πεθάνουμε οι εμβολιασμένοι και θα μείνουνε αυτοί όλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί. Όταν θα του το πω, θα γίνει μεγάλη ιστορία και δεν θα είμαι κατοχυρωμένη για το αν έκανα το σωστό. Φοβάμαι όμως αν ο νόμος εμένα μου λέει ότι ‘σαν μαμά έχεις κάθε δικαίωμα να τα εμβολιάσεις ακόμα κι αν ο πατέρας δε θέλει’» κατέληξε.

«Εγώ είμαι πλήρως εμβολιασμένη. Έχω δύο παιδιά στο νήπιο και στο δημοτικό. Έχω πρόβλημα διότι ο σύζυγος είναι αρνητής και αντιεμβολιαστής και ο νόμος δεν με καλύπτει όσον αφορά ότι εγώ θέλω να εμβολιάσω τα παιδιά μου», όπως λέει.

«Απειλεί τη σωματική ακεραιότητα της μητέρας του»

Σε καθεστώς τρομοκρατίας βρίσκεται και η μητέρα του αρνητή-συζύγου, καθώς ο γιος της απειλεί τη σωματική της ακεραιότητα σε περίπτωση που εμβολιαστεί. 

«Όχι δεν την εμβολιάζει τη μαμά του. Με πήρε η πεθερά μου και μου είπε ότι ‘κι εμένα θα με σκοτώσει αν εμβολιαστώ’. Άρα η πεθερά μου θα πάει κρυφά τώρα να το κάνει. Είναι εντελώς ανεμβολίαστη με προβλήματα καρδιάς και με χειρουργείο πρόσφατο της είπε ‘δεν θα εμβολιαστείς ούτε εσύ’» λέει η μητέρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα