Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Είχα να τη δω 4 χρόνια. Τη χτυπούσε με σίδερο»
«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει» λέει ο πατέρας της 29χρονης Τζεβριέ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 29χρονης Τζεβριέ που περιγράφει τα όσα περνούσε η κόρη του, καθώς όπως δήλωσε είχε να την δει τέσσερα χρόνια. 

«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό, γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

εΓια την κόρη του και την βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της είπε πως «έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Τώρα μαθαίνουμε ότι την χτυπούσε με ένα σίδερο, ήρθε μια κοπέλα τώρα και μας είπε ότι χτυπούσε την γυναίκα του με ένα σίδερο. Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί», ενώ τόνισε πως ζητά δικαιοσύνη για τον θάνατο της κόρης του.

Αναφορικά με τα παιδιά της 29χρονης, επεσήμανε ότι «τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί, μένουν προσωρινά στο νοσοκομείο και αναμένεται οι αστυνομικοί να τους πάρουν καταθέσεις».

Υπενθυμίζεται πως η 29χρονη Τζεβριέ που κατοικούσε στην περιοχή της Άβαντος,  ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 30χρονο σύζυγό της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η γυναίκα επισκέφτηκε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα. Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου, κατέληξε. 


Ο πατέρας της Τζεβριέ, μιλώντας και στο e-evros, δήλωσε πως «από την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν μπορώ να περπατήσω. Κλαίω όλη την ημέρα. Μπαίνω στο σπίτι, βλέπω την φωτογραφία της κόρης μου και τρελαίνομαι».

«Και στην Γερμανία να ήταν, θα την έβλεπα. Όσοι ζουν στη Γερμανία έρχονται κάθε χρόνο και εμείς που ήμασταν 5 λεπτά υπόθεση; Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φοιτητές στο πανεπιστήμιο Κολούμπια
Το σύνδρομο της κοινωνικής πολυοργανικής ανεπάρκειας
Δεν φταίνε οι ανεξέλεγκτες και βίαιες εκδηλώσεις της απόγνωσης και του πανικού που αισθάνονται τα παιδιά μπροστά σ’ ένα μέλλον που ξέρουν ότι δεν...
Το σύνδρομο της κοινωνικής πολυοργανικής ανεπάρκειας
egkefalos
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο
Τα παιχνίδια γνώσεων μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αυτή η συνήθεια είναι ακόμα πιο αποτελεσματική
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο