nosokomeio meth
Alexandros Michailidis / SOOC
Νεκρός 42χρονος ανεμβολίαστος ιερέας από την Εύβοια και πατέρας πέντε παιδιών

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ανεμβολίαστος ιερέας 42 ετών και πατέρας πέντε παιδιών.

Ο ιερέας από την Εύβοια νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Nοσοκομείο και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης.

Τον Δεκαπενταύγουστο ευλόγησε τους Πολωνούς, Ρουμάνους και Έλληνες πυροσβέστες που έσπευσαν στην Εύβοια για να βοηθήσουν στις καταστροφικές πυρκαγιές. Τότε μιλούσε στο Mega για το θαύμα που έσωσε τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο από τη φωτιά.

Αδέλφια «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών

Παράλληλα, με διαφορά λίγων ωρών, χτυπημένοι από τον κορονοϊό έφυγαν από τη ζωή δύο αδέλφια, ένας 64χρονος συνταξιούχος και ένας 55χρονος υδραυλικός, που δεν είχαν εμβολιαστεί και ζούσαν στο ίδιο σπίτι στην Πάτρα.

«Η ενδοοικογενειακή διασπορά είναι μεγάλο θέμα. Πρόληψη για όλα είναι ο εμβολιασμός, καθώς δυστυχώς, κάθε μέρα χάνονται συμπολίτες μας που είναι συγγενικά πρόσωπα» σημείωσε η λοιμωξιολόγος Καρολίνα Ακινόσογλου.

Οι δύο αυτοί θάνατοι συγκλόνισαν την κοινωνία της Πάτρας, ενώ ο μικρότερος αδελφός είχε έναν γιο 22 ετών.

Μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία επισφραγίστηκε στην Κατερίνη. Ένας 36χρονος εμβολιασμένος με το μονοδοσικό εμβόλιο της J&J, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό πριν προλάβει να πραγματοποιήσει την αναμνηστική δόση.

Νόσησε και εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης στις 26 Οκτωβρίου, όπου δυστυχώς η υγεία του επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε. Πάλεψε 40 ημέρες για τη ζωή του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Στις 3 Νοεμβρίου είχε καταλήξει και ο πατέρας του, επίσης χτυπημένος από τον κορονοϊό, ενώ διασωληνωμένη νοσηλεύεται και η μητέρα του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα