Thumbnail
Η ανήλικη έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, πριν τον καταγγείλει τελικά στην αστυνομία

Μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης μαθήτριας από εκπαιδευτικό αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας που έχει αναλάβει την υπόθεση Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Καπερνάρος τόνισε ότι πρόκειται για καθηγητή φροντιστηρίου ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης μαθήτριάς του. Οι λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν ύστερα από 4 χρόνια, όταν η 16χρονη πλέον κοπέλα έφτασε στο σημείο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, πριν τον καταγγείλει τελικά στην αστυνομία.

«Μετά από 4 χρόνια δεν άντεξε και το είπε στους γονείς της», είπε ο δικηγόρος, λέγοντας ακόμη πως ο εκπαιδευτικός «χρησιμοποίησε μεγάλη τεχνική παραπλάνηση και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις».

Η ανήλικη έφτασε να νιώθει ενοχές, να αυτοτραυματίζεται και τελικά να καταλήξει σε απόπειρα αυτοκτονίας, πριν αποκαλύψει το περιστατικό φρίκης στους γονείς της.

Μετά την κατάθεση μήνυσης από την οικογένεια, ο κ. Καπερνάρος εξέφρασε τη σιγουριά του πως υπάρχουν και άλλα θύματα του καθηγητή και έκανε έκκληση να βγει να μιλήσει όποιο παιδί υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εξετάσεις για Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία
Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία: Άνοιξαν οι αιτήσεις – Όλες οι ημερομηνίες για τεστ και κλήρωση
Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για Πρότυπα, Πειραματικά, Δημόσια Ωνάσεια και Πρότυπα Εκκλησιαστικά Σχολεία – Μέχρι πότε οι δηλώσεις...
Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία: Άνοιξαν οι αιτήσεις – Όλες οι ημερομηνίες για τεστ και κλήρωση
Αγορές σε σούπερ μάρκετ
Aισχροκέρδεια: Σε ΦΕΚ το πλαφόν σε καύσιμα και 61 βασικά αγαθά - Όλη η ΠΝΠ
«Καμπάνα» έως 5 εκατ. ευρώ και διαπόμπευση για την αισχροκέρδεια - Στο Εθνικό Τυπογραφείο η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου
Aισχροκέρδεια: Σε ΦΕΚ το πλαφόν σε καύσιμα και 61 βασικά αγαθά - Όλη η ΠΝΠ