Σχολείο-Μοσχάτο: Την ενοχή του 45χρονου καθηγητή προτείνει ο εισαγγελέας
Ο 45χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας

Update: Ένοχος κρίθηκε ο 45χρονος εκπαιδευτικός - 20 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή

Την ενοχή του 45χρονου καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης μαθήτριας, στο Μοσχάτο, προτείνει ο εισαγγελέας της έδρας του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του alfavita.gr ο εισαγγελέας σχολίασε: «Σαφής η ακροαματική διαδικασία κι ενδελεχής. Προέκυψε κατά πάσα αμφιβολία ότι τέλεσε την πράξη ο κατηγορούμενος. Του εμπιστεύθηκε για να τη διαφυλάσσει ως καθηγητής και εκείνος προσέβαλε βάναυσα την αξιοπρέπεια της. Προτείνω την ενοχή του όπως κατηγορείται».

Θυμίζουμε ότι ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της 11χρονης μαθήτριας ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, ζητώντας της να βγάλει την μπλούζα της μέσα στην τάξη. Σύμφωνα με πληροφορίες αντίστοιχες καταγγελίες έχουν γίνει και από άλλες μαθήτριες της πρώτης τάξης του Γυμνασίου. Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο καθηγητής φέρεται να τους μιλούσε απρεπώς και να τις κοίταζε επίμονα σε σημεία του σώματός τους.

Ο καθηγητής επρόκειτο να δικαστεί την περασμένη εβδομάδα, όμως πήρε αναβολή κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων του με το δικαστήριο να διατάσσει να αφεθεί ελεύθερος.

Στο σημερινό δικαστήριο παρέστησαν οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας αλλά και ο διευθυντής του σχολείου.

Ο 45χρονος που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αρνείται τις κατηγορίες, ενώ τέθηκε σε αργία από τα εργασιακά του καθήκοντα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Σ. Ζαχαράκη: Ξεκινά ο 9μηνος Εθνικός Διάλογος για ριζική αναμόρφωση της εκπαίδευσης
Τι αλλάζει από Νηπιαγωγείο έως Λύκειο, ποιοι (δεν) επηρεάζονται από το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και πότε έρχονται οι αποφάσεις
Σ. Ζαχαράκη: Ξεκινά ο 9μηνος Εθνικός Διάλογος για ριζική αναμόρφωση της εκπαίδευσης
αυτοκίνητο
Οι αγαπημένες μάρκες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα
Σύμφωνα με στοιχεία για την περίοδο Ιανουαρίου–Νοεμβρίου, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 76.075 μεταχειρισμένα οχήματα, ενώ οι νέες ταξινομήσεις έφτασαν...
Οι αγαπημένες μάρκες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα