Σχολείο-Μοσχάτο: Την ενοχή του 45χρονου καθηγητή προτείνει ο εισαγγελέας
Ο 45χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας

Update: Ένοχος κρίθηκε ο 45χρονος εκπαιδευτικός - 20 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή

Την ενοχή του 45χρονου καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης μαθήτριας, στο Μοσχάτο, προτείνει ο εισαγγελέας της έδρας του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του alfavita.gr ο εισαγγελέας σχολίασε: «Σαφής η ακροαματική διαδικασία κι ενδελεχής. Προέκυψε κατά πάσα αμφιβολία ότι τέλεσε την πράξη ο κατηγορούμενος. Του εμπιστεύθηκε για να τη διαφυλάσσει ως καθηγητής και εκείνος προσέβαλε βάναυσα την αξιοπρέπεια της. Προτείνω την ενοχή του όπως κατηγορείται».

Θυμίζουμε ότι ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της 11χρονης μαθήτριας ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, ζητώντας της να βγάλει την μπλούζα της μέσα στην τάξη. Σύμφωνα με πληροφορίες αντίστοιχες καταγγελίες έχουν γίνει και από άλλες μαθήτριες της πρώτης τάξης του Γυμνασίου. Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο καθηγητής φέρεται να τους μιλούσε απρεπώς και να τις κοίταζε επίμονα σε σημεία του σώματός τους.

Ο καθηγητής επρόκειτο να δικαστεί την περασμένη εβδομάδα, όμως πήρε αναβολή κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων του με το δικαστήριο να διατάσσει να αφεθεί ελεύθερος.

Στο σημερινό δικαστήριο παρέστησαν οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας αλλά και ο διευθυντής του σχολείου.

Ο 45χρονος που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αρνείται τις κατηγορίες, ενώ τέθηκε σε αργία από τα εργασιακά του καθήκοντα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο πατέρας του Γεράσιμου για τη δίκη στα Τέμπη
Τέμπη: Ράγισε καρδιές ο πατέρας του Γεράσιμου - «Δίνει μάχη στο σκοτάδι, να μην γλιτώσει κανείς»
«Να δικαιωθούν οι 57 κι ένα παιδί που ακόμα ζει στο σκοτάδι» - Κραυγή από τον πατέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη
Τέμπη: Ράγισε καρδιές ο πατέρας του Γεράσιμου - «Δίνει μάχη στο σκοτάδι, να μην γλιτώσει κανείς»
stilo_molivia
Αναλώσιμα και υποδομές στο κόκκινο: Συναγερμός στα σχολεία του Λασιθίου
Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν υποχρηματοδότηση και αναποτελεσματική διαχείριση που υπονομεύουν τη λειτουργία των σχολείων
Αναλώσιμα και υποδομές στο κόκκινο: Συναγερμός στα σχολεία του Λασιθίου
Επιγραφή με το λογότυπο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Σεισμός στη ΝΔ: Αυτοί είναι οι υπουργοί και βουλευτές της νέας δικογραφίας ΟΠΕΚΕΠΕ
Δεύτερος φάκελος για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ με αίτημα άρσης ασυλίας για βουλευτές, υπουργούς και πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας
Σεισμός στη ΝΔ: Αυτοί είναι οι υπουργοί και βουλευτές της νέας δικογραφίας ΟΠΕΚΕΠΕ