themistokleous
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | Intime
Το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν λήγει με την παρέλευση εξαμήνου διευκρίνισε ο Γενικός Γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας Μ. Θεμιστιστοκλέους

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν λήγει με την παρέλευση εξαμήνου διευκρίνισε ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους σε συνέντευξή του. Ακόμη, έκανε λόγο για «ενθαρρυντικά στοιχεία», όσον αφορά τους εμβολιασμούς τις τελευταίες δύο ημέρες. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3, τόνισε πως η τρίτη δόση έχει επιστημονική ουσία και όχι διοικητική, ενώ ανάφερε ότι ξεκινήσει μια συζήτηση στην επιστημονική κοινότητα για τον χρόνο, για τον οποίον καλύπτεται ο εμβολιασμένος.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι για να διαμορφώσουμε αναλόγως την ισχύ του πιστοποιητικού. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης του πιστοποιητικού, αλλά είναι κατανοητό ότι μετά από έναν χρόνο από τη δεύτερη δόση του, κάποιος δεν μπορεί να έχει την ίδια ασφάλεια που είχε στο εξάμηνο», επισήμανε.

Ενθαρρυντικά στοιχεία για τον εμβολιασμό

Ο Μ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι σήμερα και τις δυο προηγούμενες μέρες υπάρχουν ενθαρρυντικά στοιχεία όσον αφορά τον εμβολιασμό αφού προχθές κλείστηκαν 20.000 ραντεβού, ενώ εχθές κλείστηκαν 15.000 και σήμερα θα κινηθούν περίπου στα ίδια επίπεδα.

Παράλληλα έχουν κλειστεί τις δυο τελευταίες μέρες πάνω από 65.000 ραντεβού για τρίτη δόση ένα και τα σημερινά ραντεβού πηγαίνουν πολύ καλά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα