«Βόμβα» Σαρηγιάννη: Υποχρεωτικά τεστ και για εμβολιασμένους μια φορά την εβδομάδα
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πρόταση για υποχρεωτικό self test και από τους εμβολιασμένους εργαζόμενους μια φορά την εβδομάδα

Την πρόταση του να πραγματοποείται υποχρεωτικο self test από όλους τους εργαζομένους, ακόμα και από τους εμβολιασμένους, έκανε ο καθηγητής περιβαλλοντικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, για τον περιορισμό της πανδημίας χρειάζονται άμεσα μέτρα και η διενέργεια των self test θα επιτρέψει τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

«Καμπανάκι» για 5.000 κρούσματα

Για τα επιδημιολογικά μοντέλα αλλά και για την πανδημία, εκτίμησε στον ΣΚΑΪ πως τα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού θα φτάσουν τα 5.000 στα μέσα του Νοεμβρίου, ενώ οι θάνατοι κατά μέσο όρο θα αγγίξουν τους 60.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι η πορεία του ιού θα είναι αυξητική στο άμεσο χρονικό διάστημα, ενώ κάλεσε την τοπική κοινωνία να εμπλακεί στην καμπάνια του εμβολιασμού ακολουθώντας το παράδειγμα της Πορτογαλίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα