Θέατρο
Κι άλλος ηθοποιός κατηγορούμενος για βιασμό - Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενος για το κακούργημα του βιασμού καλείται να δώσει ένας ακόμη ηθοποιός, ο οποίος μπήκε στο «μικροσκόπιο» των αρχών στο πλαίσιο της έρευνας για το ελληνικό #metoo.

Σε βάρος του 60χρονου ηθοποιού ασκήθηκε ποινική δίωξη μετά από πολύμηνη έρευνα, με αφορμή καταγγελία που έφτασε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και αφορούσε βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2020.

Πρόκειται για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου, ο οποίος και άσκησε την ποινική δίωξη,  μέσω του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο ηθοποιός κλήθηκε από τον εισαγγελέα σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης και, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία, ισχυριζόμενος πως για ό,τι έγινε υπήρχε η συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις του δεν έγιναν αποδεκτές από τον κ. Σπυρόπουλο, ο οποίος αξιολογώντας το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας προχώρησε στην άσκηση σε βάρος του ποινική δίωξης για το κακούργημα του βιασμού.

Η  δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου ο ηθοποιός, ως κατηγορούμενος πλέον, θα κληθεί σε απολογία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

στρατός
ΥΠΕΘΑ: «Καμία εξαπάτηση – πραγματικές αυξήσεις για όλα τα στελέχη»
Κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί μειώσεων στο νέο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων – Τι αλλάζει σε μισθούς, συντάξεις και εφάπαξ
ΥΠΕΘΑ: «Καμία εξαπάτηση – πραγματικές αυξήσεις για όλα τα στελέχη»
Γιώργος Μαζωνάκης
Λιάγκας «αδειάζει» τα δημοσιεύματα για Μαζωνάκη: «Δεν κατατέθηκε στον τηλεμαραθώνιο ούτε ένα ευρώ»
Δημόσια παρέμβαση για τον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1 και τη φημολογούμενη δωρεά των 20.000 ευρώ – «Η αλήθεια πρέπει να λέγεται»
Λιάγκας «αδειάζει» τα δημοσιεύματα για Μαζωνάκη: «Δεν κατατέθηκε στον τηλεμαραθώνιο ούτε ένα ευρώ»
Άρης Μουγκοπέτρος
Αθώος ο Άρης Μουγκοπέτρος – «Δεν μπορώ να μιλήσω» δήλωσε μετά την αθώωσή του
Η απόφαση του Δικαστηρίου Τρίπολης και οι πρώτες συγκινημένες αντιδράσεις του γνωστού μουσικού μετά την αθώωσή του
Αθώος ο Άρης Μουγκοπέτρος – «Δεν μπορώ να μιλήσω» δήλωσε μετά την αθώωσή του