Θέατρο
Μετά τον Φιλιππίδη και δεύτερος ηθοποιός καλείται ως ύποπτος για βιασμό - Ο γνωστός ηθοποιός καταγγέλλεται από γυναίκα ότι τη βίασε το 2020

Ως ύποπτος τέλεσης κακουργηματικής πράξης καλείται από τον εισαγγελέα ένας ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός. Ο συγκεκριμένος καταγγέλλεται από γυναίκα ότι τη βίασε το 2020.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας άσκησε βαρύτατες διώξεις σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. 

Σύμφωνα με το newsit.gr, η αρχική καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού είχε γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και στη συνέχεια ο σχετικός φάκελος κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου, Πασχάλη Τσαρούχα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενεργεί ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, η γυναίκα κλήθηκε να καταθέσει και επιβεβαίωσε και ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού όσα υποστήριξε στο ΣΕΗ.

Την ίδια ώρα προς αρχειοθέτηση οδεύουν οι καταγγελίες που έγιναν στο ΣΕΗ από συνολικά 11 γυναίκες κατά γνωστού σεναριογράφου, τις οποίες επίσης είχε παραδώσει στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε δεν στοιχειοθετούνται εις βάρος του αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή
Σοφία Ζαχαράκη: Επιτυχία της χώρας, όχι της Κυβέρνησης, εάν καταφέρουμε να βρούμε κοινό τόπο για το νέο Λύκειο και το νέο σύστημα εξετάσεων
Η Υπουργός υπογράμμισε ότι η εκπαίδευση αποτελεί εθνική υπόθεση και δεν μπορεί να είναι πεδίο αιφνιδιασμών ή μονομερών αποφάσεων
Σοφία Ζαχαράκη: Επιτυχία της χώρας, όχι της Κυβέρνησης, εάν καταφέρουμε να βρούμε κοινό τόπο για το νέο Λύκειο και το νέο σύστημα εξετάσεων
δούκας
Χάρης Δούκας για την Τσικνοπέμπτη: «Η Αθήνα γιορτάζει τα έθιμα και τη ζωντανή πολιτιστική της ταυτότητα»
Τσικνοπέμπτη 2026: Γλέντι και παραδόσεις στο κέντρο της Αθήνας με τη συμμετοχή των Κορδελάτων της Νάξου
Χάρης Δούκας για την Τσικνοπέμπτη: «Η Αθήνα γιορτάζει τα έθιμα και τη ζωντανή πολιτιστική της ταυτότητα»