ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Ολοκληρώνεται η έρευνα κατά του Πέτρου Φιλιππίδη
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αναμένεται να καταλήξει σύντομα ως προς την εξέλιξη δύο ερευνών για σεξουαλική κακοποίηση ύστερα από καταγγελίες του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) - Μεταξύ αυτών και η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ολοκληρώνονται οι έρευνες που αφορούν δύο υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης μετά από καταγγελίες που συγκλόνισαν τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να καταλήξει ως προς την εξέλιξη της υπόθεσης του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος ενός ακόμη ηθοποιού.

Ο Π. Φιλιππίδης υπέβαλε πριν δύο εβδομάδες έγγραφες εξηγήσεις για τρεις κακουργηματικές πράξεις. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος αναμένεται να έχει καταλήξει ως προς την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού.

Η απόφαση θα ληφθεί εφόσον εξεταστούν σε βάθος όλα τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί από τις τρεις καταγγελίες που κατατέθηκαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) αλλά και του υπομνήματος που υπέβαλε ο Πέτρος Φιλιππίδης ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, αρνούμενος τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού που του έχουν αποδοθεί.

Την ίδια περίοδο ο εισαγγελέας αναμένεται να κλητεύσει ηθοποιό προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση επίσης ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Η διαδικασία εκκίνησε ξανά από καταγγελία που υποβλήθηκε στο ΣΕΗ, το οποίο με τη σειρά του κατέθεσε στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καταγγελία περιγράφεται περιστατικό που προσιδιάζει με το κακούργημα του βιασμού, το οποίο μάλιστα τελέστηκε το 2020 που σημαίνει ότι δεν τίθεται ζήτημα παραγραφής. Και σε αυτή την περίπτωση, ο ηθοποιός κατέθεσε έγγραφες εξηγήσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Βόλος: Αρνητής γονιός μήνυσε δάσκαλο γιατί έκανε γρήγορη δοκιμή στην κόρη του

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

theodoridou
Θεοδωρίδου: Τα παιδιά αποτελούν «ρεζερβουάρ» νέων μεταλλάξεων
«Τα παιδιά μεταδίδουν και αποτελούν "ρεζερβουάρ" νέων μεταλλάξεων», είπε η Μ Θεοδωρίδου κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης...
Θεοδωρίδου: Τα παιδιά αποτελούν «ρεζερβουάρ» νέων μεταλλάξεων
Συγχωνεύσεις τμημάτων: Αποχή μαθητών στην Καβάλα - «Στην πληροφορική θα μοιραζόμαστε 3 άτομα τον ίδιο υπολογιστή»
«Στην πληροφορική θα μοιραζόμαστε 3 άτομα τον ίδιο υπολογιστή», σημειώνουν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β' τάξης του 2ου ΓΕΛ Καβάλας, λόγω των...
Συγχωνεύσεις τμημάτων: Αποχή μαθητών στην Καβάλα