Κοινωνία

Κορονοϊός - Γκάγκα: Τρεις νέοι κάτω των 30 ετών πέθαναν σε μια βδομάδα

gaga
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Χάσαμε τρεις 20χρονους μέσα σε μία εβδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι», αναφέρει σε ανάρτησή της η Μ. Γκάγκα

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η η πνευμονονολόγος και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα αναφέρει πως μέσα σε μία εβδομάδα καταγράφηκαν τρεις θανάτοι από κορονοϊό ανθρώπων κάτω των 30 ετών. 

Η Μ. Γκάγκα καλεί τους νέους να εμβολιαστούν και αναφέρει, επίσης, στην ανάρτησή της πως πολύ σύντομα θα υπάρξει τηλεφωνική γραμμή για όσους θέλουν να μιλήσουν με τους ειδικούς και να λύσουν τις απορίες που έχουν για το εμβόλιο του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει, «πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας.»

Δείτε την ανάρτηση:

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία