Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η η πνευμονονολόγος και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα αναφέρει πως μέσα σε μία εβδομάδα καταγράφηκαν τρεις θανάτοι από κορονοϊό ανθρώπων κάτω των 30 ετών.
Η Μ. Γκάγκα καλεί τους νέους να εμβολιαστούν και αναφέρει, επίσης, στην ανάρτησή της πως πολύ σύντομα θα υπάρξει τηλεφωνική γραμμή για όσους θέλουν να μιλήσουν με τους ειδικούς και να λύσουν τις απορίες που έχουν για το εμβόλιο του κορονοϊού.
Όπως αναφέρει, «πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.
Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας.»
Δείτε την ανάρτηση:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Καφές και ξίδι: Τι κάνουν σε πολλά σπίτια για τις άσχημες μυρωδιές
Πανελλαδικές 2026: Tο πρόγραμμα εξετάσεων και η ημερομηνίες
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
Alfavita Newsroom