nosokomeio-meth
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κατέληξε 29χρονος από κορονοϊό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Τρικάλων

Έφυγε από την ζωή το πρωί της Παρασκευής ένας 29χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό εδώ και δύο εβδομάδες.

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. 

Η κηδεία του 29χρονου που «έφυγε» από κορονοϊό, όπως αναφέρει το trikalaenimerosi.gr, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου στο Γαρδικάκι Τρικάλων, σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

H ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Α΄ Νεκροταφείο Τρικάλων. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιώργος Μυλωνάκης
Το νέο ανακοινωθέν του «Ευαγγελισμού» για την κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη: «Παραμένει διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση»
Σταθερή η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη στη ΜΕΘ
Το νέο ανακοινωθέν του «Ευαγγελισμού» για την κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη: «Παραμένει διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση»