Ιωάννα στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως συνεργός 37χρονης δράστιδας εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Εφετών και ζήτησε να κληθεί να καταθέσει στη δίκη

Στην Εισαγγελία Εφετών φέρεται να εμφανίστηκε ο άνδρας που θεωρείται συνεργός της 37χρονης που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ο ίδιος ζήτησε να κληθεί να καταθέσει στη δίκη που συνεχίζεται την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «TLIVE» στον Alpha, θεωρείται πιθανό την Πέμπτη είτε ο ίδιος ο φερόμενος ως συνεργός είτε ο δικηγόρος του να εμφανιστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει γνωστό αν η κατηγορουμένη προτίθεται να παραστεί στη δίκη, με τον συνήγορό της να δηλώνει δημόσια πως κάποια στιγμή θα εμφανιστεί, χωρίς να προσδιορίζει το πότε θα συμβεί αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη παραμένει απομονωμένη στις γυναικείες φυλακές όπου κρατείται και δεν μιλάει με κανέναν παρά μόνο με τον δικηγόρο της.

Την Πέμπτη η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην κατάθεσή της θα κληθεί να περιγράψει λεπτό προς λεπτό την επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι. Η ίδια έχει δηλώσει πως θα δώσει το «παρών» σε όλες τις συνεδριάσεις της δίκης, κάτι που επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ και ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekab_7.jpg
Σοβαρό τροχαίο στη Σταδίου: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο -Ένας σοβαρά τραυματίας
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο...
Σοβαρό τροχαίο στη Σταδίου: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο -Ένας σοβαρά τραυματίας