Νέος «μαϊμού» εμβολιασμός: Συνελήφθη επ' αυτοφώρω 75χρονη γιατρός
Στην υπόθεση εμπλέκονται 3 πρόσωπα- Η γιατρός φέρεται να είχε συνεργασία με την νοσηλεύτρια του ΙΚΑ Αλεξάνδρας (Video)

Επ’ αυτοφώρω πιάστηκε μια 75χρονη γιατρός-πλαστικός χειρουργός που μαζί με τη γραμματέα της, μετέβησαν στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας και σε συνεννόηση με μια νοσοκόμα προχώρησαν σε εικονικό εμβολιασμό.

Η γιατρός δεν επιθυμούσε να εμβολιαστεί, αλλά ήθελε το πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπορεί να μπαίνει στα χειρουργεία. Σε συνεννόηση με τη νοσοκόμα, προχώρησε σε εικονικό εμβολιασμό, καταστρέφοντας ουσιαστικά τη δόση. 

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ που είχε την πληροφορία, καλωδίωσε τον χώρο και μετά την ολοκλήρωση του εικονικού εμβολιασμού, πέρασαν χειροπέδες στην 75χρονη γιατρό.

Οι τρεις γυναίκες που εμπλέκονται στην υπόθεση, δηλαδή η γιατρός, η γραμματέας και η νοσηλεύτρια, κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Δείτε το βίντεο:

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν τρία άτομα για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, τρεις ημεδαπές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, οι δυο ημεδαπές με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορονοϊού.
Πιο αναλυτικά, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Από την επακόλουθη έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση και μελέτη του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε η συμμετοχή των ανωτέρω ημεδαπών στην υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.

Από την έρευνα στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο εικονικός εμβολιασμός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Σ. Ζαχαράκη: Ξεκινά ο 9μηνος Εθνικός Διάλογος για ριζική αναμόρφωση της εκπαίδευσης
Τι αλλάζει από Νηπιαγωγείο έως Λύκειο, ποιοι (δεν) επηρεάζονται από το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και πότε έρχονται οι αποφάσεις
Σ. Ζαχαράκη: Ξεκινά ο 9μηνος Εθνικός Διάλογος για ριζική αναμόρφωση της εκπαίδευσης
αυτοκίνητο
Οι αγαπημένες μάρκες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα
Σύμφωνα με στοιχεία για την περίοδο Ιανουαρίου–Νοεμβρίου, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 76.075 μεταχειρισμένα οχήματα, ενώ οι νέες ταξινομήσεις έφτασαν...
Οι αγαπημένες μάρκες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα