Άγριες Μέλισσες: Νέα πρόσωπα και ανατρεπτική πλοκή - Πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου
Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με νέα σεζόν, με τους ήρωες να ζουν και να δρουν την περίοδο της δικτατορίας - Η πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου

Η τηλεοπτική σειρά που καθήλωσε το ελληνικό κοινό τόσο λόγω της εξαιρετικής της σκηνοθεσίας, του γεμάτου ανατροπές σεναρίου του αλλά και των πολύ δυνατών ερμηνειών, επιστρέφει με νέα σεζόν φέτος, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τις Άγριες Μέλισσες. Η ιστορία, αυτή τη φορά, τοποθετείται χρονικά την περίοδο της δικτατορίας των συνταγματαρχών, στον - γνωστό πλέον - θεσσαλικό κάμπο και το χωριό Διαφάνι.

melisses.jpg

Ο Προύσαλης, ο γιος της κυρά Δέσπως αναγκάζεται να συνεργαστεί με το καθεστώς λόγω της ιδιότητάς του ως όργανο της τάξης, με τη μητέρα του να αναλαμβάνει ενεργό δράση ενάντια στη Χούντα βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί όσους έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών. Ούτε όμως ο Προύσαλης μπορεί να μείνει αδιάφορος μπροστά σε όσα βιώνουν οι συγχωριανοί του και κρυφά βοηθά κι αυτός όσους εναντιώνονται στο καθεστώς.

melisses1.jpg

Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο Μελέτης, ο οποίος μετά την αυτοκτονία της μητέρας του, μένει στο σπίτι των Σεβαστών και ετοιμάζεται να παντρευτεί την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη, Κορίνα, σε μία προσπάθεια να κλείσει το κεφάλαιο Πηνελόπη. Μεγάλο κενό του αφήνει και η απόσταση που έχει βάλει ανάμεσά τους και ο Κωνσταντής, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό συνδετικό κρίκο της οικογένειας Μεγαρίτη με τους Σεβαστούς του Διαφανίου. Ο Μελέτης όμως, σκληρός και άδειος από αισθήματα, είναι αποφασισμένος να μην γίνει πιόνι κανενός.

melisses2.jpg

Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρώτη της νέας σεζόν, συντελεστές της σειράς, με φωτογραφίες και post στα social media, αφήνουν να εννοηθεί ότι θα δούμε νέα πρόσωπα φέτος, εντείνοντας ακόμη περισσότερο την αγωνία και τον ενθουσιασμό του κοινού.

Δείτε το teaser βίντεο της νέας σεζόν

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιδιωτική ιατρική
Εγκρίθηκε η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Αθήνα - Ποια εταιρεία βρίσκεται από πίσω
Ιδιωτική Ιατρική Σχολή πήρε την πρώτη έγκριση - Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
Εγκρίθηκε η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Αθήνα - Ποια εταιρεία βρίσκεται από πίσω