Τρία άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία για τον θάνατο του 9χρονου παιδιού από ηλεκτροπληξία στη Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κατώφλι του εισαγγελέα θα περάσουν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός.
Ο μικρός που έπαιζε με τους φίλους του, πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες air condition ξενοδοχείου, που είναι δίπλα στο σπίτι του, μία από τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαρροή ρεύματος το οποίο χτύπησε το παιδί σκοτώνοντάς το.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με το πλήρωμα να προσπαθεί να επαναφέρει το παιδί, αλλά δεν τα κατάφερε.
Επί τόπου έφτασε πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του air condition.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom