xardalias
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME
Νέα έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών στη 1 το μεσημέρι από το κτίριο Φάρος της Πολιτικής Προστασίας

Με τη χώρα να βρίσκεται σε πύρινο κλοιό για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα προχωρήσει σε νέα έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών στη 1 το μεσημέρι από το κτίριο Φάρος της Πολιτικής Προστασίας.

Αυτή τη στιγμή, καίνε ακόμα οι μεγάλες φωτιές στη Βαρυμπόμπη και την Εύβοια. Σε εξέλιξη βρίσκεται και περιστατικό στην Ηλεία, ενώ βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζουν τα τρία μέτωπα σε Μεσσηνία και Μάνη.

Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στη Ρόδο, η οποία βρίσκεται σήμερα σε κατάσταση συναγερμού κατηγορίας 5, δηλαδή υπάρχει ακραίος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς. \

Εξάλλου, στο νησί των Ιπποτών, όπως και στην Κρήτη, εστάλη μήνυμα από το 112 προειδοποιώντας τον κόσμο να αποφύγει ενέργειες που ενδέχεται να προκαλέσουν φωτιά στην ύπαιθρο.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, από το πρωί πετάει με το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πάνω από την καμένη περιοχή της Πάρνηθας, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας παρακολουθούσε τις εξελίξεις από το Κέντρο Επιχειρήσεων.

Σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει πλέον πουθενά ενιαίο μέτωπο, αλλά διάφορες διάσπαρτες εστίες που αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες παραμένουν, στο σύνολό τους, και επιχειρούν στην περιοχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομια ρεθυμνου
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!
Η όλη επιχείρηση στήθηκε για να… βρεθεί ποιος ευθύνεται  για κάποια συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης που γράφτηκαν στην πόλη στις 25 Μάρτη!
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!