Τουρισμός για όλους: Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» - Από σήμερα οι ενστάσεις

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού. Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά από σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου και έως την Τετάρτη, 28 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Η ένσταση (μία κατά το μέγιστο ανά υποψήφιο) πρέπει να είναι επαρκώς αιτιολογημένη και να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία επισυνάπτονται στο αντίστοιχο πεδίο της εφαρμογής.

Κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων, θα αναρτηθεί ο οριστικός πίνακας και έπεται η διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη των δικαιούχων. Επισημαίνεται ότι οι συνολικές εγκεκριμένες αιτήσεις έφτασαν στις 308.696 ενώ οι απορριφθείσες στις 70.888.

Τα voucher του προγράμματος αναμένεται να δοθούν στους νέους δικαιούχους τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ενώ δεν μπορούν να κάνουν αίτηση στο πρόγραμμα όσοι έχουν ενταχθεί το προηγούμενο έτος. Όσοι δηλαδή ήταν δικαιούχοι το 2020 και μπορούν να κάνουν χρήση του voucher τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Το πρόγραμμα "Τουρισμός Για Όλους", προϋπολογισμού 100 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021.

Δύο κατηγορίες Voucher

Για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού υπάρχουν δύο κατηγορίες δικαιούχων:

Δικαιούχοι με voucher για τουριστικά καταλύματα οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν από το μητρώο παρόχων καταλυμάτων και να κάνουν κράτηση. Η διαμονή σε κατάλυμα μπορεί να είναι για 2 ή 3 ή 4 διανυκτερεύσεις όχι συνδυασμός.

Δικαιούχοι με voucher για Τουριστικό Γραφείο, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των τουριστικών γραφείων που έχουν ενταχθεί στο μητρώο παρόχων – τουριστικά γραφεία. Oι δικαιούχοι vouchers τουριστικών γραφείων ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑ από το μητρώο παρόχων καταλυμάτων.

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει περιορισμός στις ημέρες που διαρκεί ένα τουριστικό πακέτο, μπορεί να είναι 1 ή και περισσότερες ημέρες καθώς και πώς δεν είναι δυνατή η αλλαγή κατηγορίας voucher.

Τι επιδοτείται

Δικαιούχοι με voucher για τουριστικά καταλύματα

Ο δικαιούχος μπορεί να επιλέξει να αξιοποιήσει το evoucher που έχει στην κατοχή του για 4 ή 3 ή 2 διανυκτερεύσεις και να επιδοτηθεί ως εξής:

  • 2 διανυκτερεύσεις Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή
  • 3 διανυκτερεύσεις Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή
  • 4 διανυκτερεύσεις Επιδότηση 80% με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο Επιδότηση 100% για ΑΜΕΑ με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο

Δικαιούχοι με voucher για Τουριστικό Γραφείο

Ο δικαιούχος μπορεί να επιλέξει να αξιοποιήσει το evoucher που έχει στην κατοχή του σε τουριστικό πακέτο της επιλογής σας από τα συμβεβλημένα.

Τα αποτελέσματα

Μπορείτε να δείτε αν είστε δικαιούχος του Κοινωνικού Τουρισμού και μέσα από την ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Τουρισμού χρησιμοποιώντας κωδικούς taxisnet. Για να συνδεθείτε πατήστε εδώ.

Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων

Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)
Προαναγγελία δημοσίευσης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερομένους (φυσικά πρόσωπα) για την ένταξη σε «Μητρώο...
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)