33xronos gynaikoktonos glyka nera
George Vitsaras / SOOC
«Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της - Κανείς δεν θα πίστευε πως θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί»

Ως «ατύχημα» πάνω σε μία διένεξη που είχε με την Καρολάιν φέρεται να περιέγραψε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, τη νύχτα της 11ης Μαΐου, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο 33χρονος πιλότος στην προανακριτική του απολογία στους αστυνομικούς. Από τα όσα ανέφερε ο γυναικοκτόνος γίνεται αντιληπτό ότι μελετούσε ψύχραιμα τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα, στο τελευταίο τετ α τετ με τους αστυνομικούς, στο οποίο ομολόγησε τη γυναικοκτονία της συζύγου του, φέρεται να υποστήριξε πως όλα έγιναν πάνω στην προσπάθεια του να της μιλήσει, καθώς η 20χρονη μετά την γέννηση της μικρής τους κόρης «είχε γίνει επιθετική».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος γυναικοκτόνος υποστηρίζει πως αυτά που έγιναν μετά το έγκλημα ήταν μία προσπάθεια όχι με στόχο να αποφύγει ο ίδιος τις επιπτώσεις, αλλά σκεπτόμενος ότι αν αποκαλυφθεί η δράση του θα έχανε η κόρη του τον πατέρα της. «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της» είπε, αναφέροντας πως σκότωσε το σκυλάκι της 20χρονης μετά για να γίνει πιστευτό όλο το σενάριο που επικαλέστηκε. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι σκέφτηκε ότι «κανείς δεν θα πίστευε πως θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

Ο πιλότος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς χθες , μετά από ώρες που του υπέβαλαν καταιγιστικές ερωτήσεις, πως θέλει να ζητήσει «μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα». Είπε επίσης πως γνωρίζει ότι αυτή η συγγνώμη του «έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που την στερήθηκαν».

Όπως φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος «αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται».

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στην προανακριτική του απολογία για το μοιραίο βράδυ ο πιλότος, η ένταση ξεκίνησε όταν η 20χρονη του είπε «όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω».

Σύμφωνα με τον δράστη, η 20χρονη «ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν. Το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

Ο 33χρονος είπε στους αστυνομικούς πως «θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εφετείο
Κυψέλη: Στον ανακριτή ο 18χρονος που μπήκε σε σχολείο και τραυμάτισε με μαχαίρι μαθητή και διευθυντή
Βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διατάραξη οικιακής ειρήνης, αλλά και παράβαση του νόμου περί όπλων...
Κυψέλη: Στον ανακριτή ο 18χρονος που μπήκε σε σχολείο και τραυμάτισε με μαχαίρι μαθητή και διευθυντή
βιβλίο με δεσιμο απο ανθρωπινο δέρμα
Χάρβαρντ: Είχε στη βιβλιοθήκη του βιβλίο με δέσιμο από ...ανθρώπινο δέρμα - Το αφαιρεί και ζητά συγγνώμη
Ο πρώτος ιδιοκτήτης του βιβλίου, ο Γάλλος γιατρός Ludovic Bouland, έδεσε το βιβλίο με ανθρώπινο δέρμα. Το Χάρβαρντ είπε ότι ο Μπούλαντ πήρε το δέρμα...
Χάρβαρντ: Είχε στη βιβλιοθήκη του βιβλίο με δέσιμο από ...ανθρώπινο δέρμα - Το αφαιρεί και ζητά συγγνώμη