Γλυκά Νερά - Αστυνομία: Ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία της Καρολάιν
Το "κουβάρι" της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούσαν και οι δύο ψυχολόγο

Για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της μίλησε ο ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Λυπάμαι που ένα νέο παιδί 30-32 χρονών έφτασε εκεί που έφτασε, ενώ σήμερα υπάρχουν πάρα πολλές άλλες διέξοδοι στα ζευγάρια. Περιμένουμε τώρα να δούμε αν υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα κτλ. Δεν νομίζω όμως ότι ένας ιπτάμενος, ένας πιλότος, ο οποίος εξετάζεται συνέχεια από ψυχολόγους για να κρατήσει την άδεια πτήσης, θα βρεθεί κάποιος ψυχίατρος για να του βγάλει ένα τέτοιο χαρτί» επισήμανε στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. "Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί την σκότωσε" πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι το "κουβάρι" της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούσαν και οι δύο ψυχολόγο.

«Η γλώσσα του σώματος έλεγε τα αντίθετα πράγματα από αυτά που έλεγαν τα μάτια του»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος χαρακτήρισε μάλιστα τον 33χρονο πιλότο "καλό ηθοποιό" που όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες, επικαλείται το καλό του παιδιού του.

«Είχαμε δύο σημαντικά στοιχεία. Το κουβάρι ξετυλίχτηκε, όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούσαν και οι δύο ψυχολόγο. Ήταν μια πληροφορία που το ίδιο βράδυ είχα αποκαλύψει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Αν υπάρχει κάποιος επιστήμονας ότι καλό θα είναι να επικοινωνήσει. Από την άλλη πλευρά, όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί με την έρευνα ενός εγκλήματος, ξέρουμε ότι τα πάντα ξεκινάνε από το σημείο που έγινε ένα έγκλημα. Άρα το κλειδί, το μυστικό ήταν εκεί μέσα. Από την άλλη, εδώ είχαμε να κάνουμε και με τη γλώσσα του σώματος του πιλότου. Είναι σημαντικό πράγμα για τους ερευνητές να μπορούν να αποκωδικοποιήσουν και αυτό το στοιχείο» τόνισε ο ταξίαρχος.

«Η γλώσσα του σώματος έλεγε τα αντίθετα πράγματα από αυτά που έλεγαν τα μάτια του κλαίγοντας την τεθλιμμένη χήρα. Και όταν σήμερα το πρωί διάβασα ότι «το έκανα για το παιδί μου» μου θύμισε τους παλιούς καλούς ηθοποιούς, που τα έκαναν όλα για το παιδί τους. Ή ταν θέμα χρόνου για τις αρχές σε συνδυασμό με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα που μπορούμε να φτιάξουμε «παπάδες», βγήκε αυτή η υπόθεση επ’ ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου. Δεν έρχεται πίσω η Καρολάιν, θα ηρεμήσει η ψυχή της αλλά και η μάνα της θα πάρει μια απάντηση. Δυστυχώς, είναι ένας καλός ηθοποιός που όλα τα κάνει για το παιδί του» πρόσθεσε.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές  ειδήσεις σήμερα

Μετατρέπουν χιλιάδες εκπαιδευτικούς σε «τaιραμόλα», «ντελίβερι», «νομάδες»

Μπαράζ προσλήψεων: Περισσότερες από 500 θέσεις σε 14 Δήμους

Η ΕΥΚΟΛΗ ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών που μπορείτε να την πάρετε μέσα σε λίγες μέρες ΜΕ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ  Reading και Listening

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το 9ΜΗΝΟ σεμινάριο που μοριοδοτεί Διορισμούς - προσφορές εκπαιδευτικών

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ (ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ το μήνα) κ.α.  - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 20/9

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

ΚΝΕ για ΑΕΙ: Η κυβέρνηση αρνείται να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα
«"Σαν να μην πέρασε μια μέρα" η κυβέρνηση αρνείται να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των ιδρυμάτων», υπογραμμίζει η ΚΝΕ με...
ΚΝΕ για ΑΕΙ: Η κυβέρνηση αρνείται να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα