Δύο θρομβώσεις μετά το AstraZeneca - Κρήτη: Τι έδειξαν οι εξετάσεις του 35χρονου
Δύο θρομβώσεις σε έξι ημέρες μετά το εμβόλιο με AstraZeneca - Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις του 35χρονου για τη σχέση των θρομβώσεων με το εμβόλιο της AstraZeneca

Για τον 35χρονο από την Ιεράπετρα που υπέστη δεύτερη θρόμβωση μετά το εμβόλιο της AstraZeneca στις 29 Απριλίου, μίλησε ο  Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Όπως τόνισε δεν εκδηλώθηκε δεύτερο επεισόδιο, απλά στο πλαίσιο του ελέγχου εντοπίστηκε και δεύτερη εστία χωρίς όμως να έχει κάποια συμπτωματολογία ο ασθενής.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, για το εάν συνδέονται τα επεισόδια με το εμβόλιο της AstraZeneca απάντησε πως «Από μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια διαδικασία. Έχουμε ενημερώσει τους αρμόδιους, προκειμένου να γίνουν όσα πρέπει για να αποδειχθεί εάν συνδέεται με το εμβόλιο. Δεν το αποκλείουμε πάντως. Απλά πρέπει να είμαστε σίγουροι».

Όπως είπε ο κ. Χαλκιαδάκης, κάποιες εξετάσεις βγήκαν θετικές, για τη σχέση των θρομβώσεων με το εμβόλιο, αλλά αναμένονται απαντήσεις κι άλλων ελέγχων.

Ως προς την πορεία της υγείας του 35χρονου τόνισε ότι είναι καλά και από πλευράς του κάτω μέλους του και από πλευράς της επέμβασης στην καρωτίδα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα