AstraZeneca
Ο νεαρός άντρας που υπέστη δεύτερη θρόμβωση δεν είχε διαπιστωμένα προβλήματα υγείας και η περίπτωσή του θα διερευνηθεί

Ο 35χρονος άντρας από την Ιεράπετρα ο οποίος  είχε υποστεί θρόμβωση μετά από από 12 ημέρες, που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca, υπέστη ξανά νέα θρόμβωση.

Σύμφωνα με το Cretalive o 35χρονος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ σε σταθερή κατάσταση. Εκεί έχει μεταφερθεί όταν εμφάνισε πρώτη φορα αρτηριακή θρόμβωση 12 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της AstraZeneca. 

 Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο οποίος μίλησε στο Cretalive, δήλωσε ότι στο πλαίσιο των εξετάσεων που διενεργούνται στον 35χρονο διαπιστώθηκε και νέα θρόμβωση στις καρωτίδες, η οποία αντιμετωπίστηκε με νέα χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη το απόγευμα του Σαββάτου ο 35χρονος. 

Ο κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης ερωτηθείς σχετικά, τόνισε ότι η θρόμβωση που παρουσίασε ο νεαρός σχετίζεται με τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της AstraZeneca. 

Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης

Ο 35χρονος έκανε τη Μεγάλη Πέμπτη το εμβόλιο της AstraZeneca. Στην αρχή είχε τα συνηθισμένα συμπτώματα, τα οποία πέρασαν. Όμως 12 μέρες μετά, ενώ πήγαινε στη δουλειά, παρέλυσε το αριστερό του πόδι και εμφάνισε την πρώτη σοβαρή θρόμβωση. Χθες Σάββατο, υπέστη  νέα θρόμβωση  στην αριστερή καρωτίδα και εισήχθη ξανά σε πολύωρο χειρουργείο.

 


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

workshop
Εξαίρεση Μεταδιδακτόρων ως Επιστημονικών Υπευθύνων στην Δράση «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»
Εξαίρεση Μεταδιδακτόρων Δημοσίων Υπαλλήλων ως Επιστημονικών Υπευθύνων στην Δράση Ι της πρόσκλησης «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»
Εξαίρεση Μεταδιδακτόρων ως Επιστημονικών Υπευθύνων στην Δράση «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»