Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Αναφερόμενος στις περιπτώσεις που τα self test είναι προβληματικά ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου είπε πως "θα πρέπει ο πολίτης αν το διαπιστώσει να το φέρει πίσω και να πάρει άλλο. Αντικαθίσταται δωρεάν"

Σε δωρεάν αντικατάσταση ελαττωματικών self tests προχωρούν τα Φαρμακεία, εφόσον ο πελάτης το διαπιστώσει και το επιστρέψει. 

Αυτό δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Απόστολος Βαλτάς, μιλώντας για τις αντιδράσεις των φαρμακοποιών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την διανομή των self test από τα φαρμακεία,  στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» 

Όπως είπε ο κ. Βαλτάς αυτά που βάλαμε στο τραπέζι προς συζήτηση ήταν η διανομή των self test και η επάρκειά τους και τόνισε ότι 4 εκατομμύρια πολίτες εξυπηρετούνται κάθε εβδομάδα από τα φαρμακεία για να προμηθευτούν τα self test.

Σημείωσε ότι τα κεντρικά φαρμακεία δέχονται μεγάλη πίεση με 300 άτομα την ημέρα και πρόσθεσε πως «υπάρχουν προβλήματα στην επάρκεια των self test». «Το θέμα δεν είναι να φτάσει στην φαρμακαποθήκη, αλλά στα φαρμακεία» είπε και πρόσθεσε ότι τα προβλήματα είναι πολλά στην επαρχία.

Επίσης, αναφερόμενος στις περιπτώσεις που τα self test είναι προβληματικά ο κ. Βαλτάς είπε πως «θα πρέπει ο πολίτης αν το διαπιστώσει να το φέρει πίσω και να πάρει άλλο. Αντικαθίσταται δωρεάν»

Τέλος, σημείωσε «πρέπει να οργανωθούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργεί όλη η αλυσίδα και να γίνει η διαδικασία για την διανομή των self test σωστά»

Μέχρι σήμερα

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα το απόγευμα γονείς μαθητών, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι στα σχολεία μπορούν να προμηθευτούν από τα φαρμακεία δύο δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ (self test).

Με τη βεβαίωση του αρνητικού αποτελέσματος οι μαθητές θα προσέλθουν αύριο στα σχολεία της χώρας προκειμένου να παρακολουθήσουν τα διά ζώσης μαθήματα που ξεκίνησαν για το σύνολο των σχολικών βαθμίδων την περασμένη Δευτέρα.

Θυμίζουμε ότι βάσει οδηγιών, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί το πολύ 24 ώρες πριν την προσέλευση στον χώρο του σχολείου. Το δεύτερο δωρεάν τεστ προορίζεται για την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εμβόλιο κορονοϊού: Τρίτη δόση τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού

Τσανακλίδου: Ένα τηλεσκουπίδι μπήκε λέει με μπράβους σε παράσταση και τη διέκοψε

ΑΣΕΠ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις - Που κάνετε αίτηση

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

oiele
ΟΙΕΛΕ για απόφαση ΣτΕ: Πολιτική επιλογή ο ελάχιστος βαθμός έντασης της εποπτείας στην ιδιωτική εκπαίδευση
Σφοδρή κριτική στην απόφαση του ΣτΕ να κρίνει ως συνταγματική την αναμόρφωση του εργασιακού καθεστώτος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών - «Οι παραδοχές...
ΟΙΕΛΕ για απόφαση ΣτΕ: Πολιτική επιλογή ο ελάχιστος βαθμός έντασης της εποπτείας στην ιδιωτική εκπαίδευση
xorio ifaisteio athina
Βίντεο: Ένα χωριό χτισμένο στον κρατήρα ηφαιστείου λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα
Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα κάποιο έχτισαν ένα χωριό δίπλα στον κρατήρα ενός ηφαιστείου
Βίντεο: Ένα χωριό χτισμένο στον κρατήρα ηφαιστείου λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα