Πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Ποιοι έχουν δεύτερη ευκαιρία
Σε ποιες επιχειρήσεις – εργοδότες δίνεται εκ νέου η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων ένταξης στον μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για το πρώτο τρίμηνο του 2021

Σε επιχειρήσεις – εργοδότες που δεν κατέστη δυνατή για λόγους ανωτέρας βίας η υποβολή δήλωσης ένταξης στον μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, δίνεται εκ νέου η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2021, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Οι υποβολές δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων μπορούν να πραγματοποιηθούν από σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου και έως και τις 21 Απριλίου 2021.

Η επαναληπτική διαδικασία είναι δυνατή μόνο εφόσον σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία του άρθρου 7 της αριθμ.οικ.23103/478/13/6/2021 ΚΥΑ (Β’ 2274), γνωστοποιήθηκε  η μείωση του χρόνου εργασίας των εργαζομένων που εντάσσονται στον μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός Ωραρίου.

Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις - εργοδότες μπορούν να προχωρήσουν σε «ΑΙΤΗΣΗ/ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α΄ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ/ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α’ ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2021.

Για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2021 η ανωτέρω δυνατότητα δίνεται μόνο σε επιχειρήσεις που δεν έχουν υποβάλει «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄- ΦΑΣΗ)».

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ/ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄ ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ/ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄ ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2021 εντός της προθεσμίας από 22/4/2021 έως και τις 29/4/2021, και ειδικότερα:

  • για εργαζόμενους για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση Β΄ΦΑΣΗ
  • για τους εργαζόμενους οι οποίοι αποκλείστηκαν από τις πληρωμές της Β΄ΦΑΣΗΣ

Σημειώνεται ότι πριν υποβληθούν οι διορθώσεις με το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ/ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β’ ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» για τους εργαζόμενους, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τις πληρωμές της Β΄ ΦΑΣΗΣ, οι εργοδότες μπορούν να αναζητούν την τελευταία δήλωση για τη Β’ ΦΑΣΗ και επιλέγοντας το κουμπί [Διαχείριση] να ενημερώνονται για τους λόγους αποκλεισμού εργαζομένων από τις πληρωμές της Β’ ΦΑΣΗΣ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ