Lockdown: Τα νέα μέτρα για μετακινήσεις και λιανεμπόριο
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Την αντίθεσή του στο άνοιγμα της χώρας εξέφρασε και ο Γιώργος Παυλάκης - «Λάθος πείραμα και παγκόσμια πρωτοτυπία»

Την αντίθεσή του στο άνοιγμα της χώρας εξέφρασε και ο Γιώργος Παυλάκης, χαρακτηρίζοντας «λάθος πείραμα» την μερική άρση των μέτρων.

Ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε πως αν δεν είχαμε lockdown θα είχαμε τριπλάσια κρούσματα του κορονοϊού και θα είχαμε γίνει Πορτογαλία.

Όπως δήλωσε το άνοιγμα που πάμε να κάνουμε είναι ένα πείραμα και πως θα φέρει περισσότερα κρούσματα ενώ σημείωσε πως θα κοστίσει αν ξεφύγει το 3ο κύμα. «Παγκόσμια πρώτη να ανοίγει μια χώρα στην κορύφωση του πανδημικού κύματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την πιθανότητα 4ου κύματος επεσήμανε πως είναι πιθανόν να δούμε 4ο κύμα από τον Οκτώβριο.

Τόνισε πως με ένα πραγματικό lockdown 2-3 βδομάδων θα βλέπαμε πραγματική βελτίωση. Υπογράμμισε δε πως στην Ελλάδα κάναμε πατέντες αντί για lockdown και πως αυτή την στιγμή διακυβεύεται όλη η χρονιά και η οικονομία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anaplirotes-kathigites
Επίδομα έως 200 ευρώ για εκπαιδευτικούς στις Κυκλάδες – Μια ανάσα, αλλά όχι η λύση στο στεγαστικό αδιέξοδο
Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει εύλογο: αρκούν 140 ή 200 ευρώ όταν ένα μικρό δωμάτιο σε ορισμένα νησιά μπορεί να κοστίζει πολλαπλάσια;
Επίδομα έως 200 ευρώ για εκπαιδευτικούς στις Κυκλάδες – Μια ανάσα, αλλά όχι η λύση στο στεγαστικό αδιέξοδο