panagiotis-nestoridis
Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα, σε ηλικία 56 ετών, ο δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ Παναγιώτης Νεστορίδης

Πέθανε τα ξημερώματα, σε ηλικία 56 ετών, ο δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ Παναγιώτης Νεστορίδης. Εργάστηκε σε Μέσα Ενημέρωσης της Καβάλας, στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Πρώτη, Αγγελιοφόρος, Έθνος και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Εργάστηκε σε Μέσα Ενημέρωσης της Καβάλας, στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Πρώτη, Αγγελιοφόρος, Έθνος και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Διατέλεσε πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα δημοτικά ΜΜΕ, μέλος των διοικήσεων της ΕΣΗΕΜ-Θ και της ΠΟΕΣΥ και τα τελευταία χρόνια αντιπρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ.

Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο, στις πέντε το απόγευμα, στο νεκροστάσιο των κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου Νήσων και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών ΕΣΗΕΠΗΝ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας συναδέλφου Παναγιώτη Νεστορίδη, που έφυγε από τη ζωή νικημένος στη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο Παναγιώτης Νεστορίδης  ένας υπέροχος άνθρωπος, διακεκριμένος δημοσιογράφος, σοβαρός και αναγνωρισμένος, από όλους, συνδικαλιστής και πάνω από όλα φίλος, σε όλη τη διάρκεια της ζωής του τίμησε το λειτούργημα που υπηρέτησε, από τις θέσεις τις οποίες η κοινωνία και οι συνάδελφοι της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας Θράκης τού εμπιστεύθηκαν, ασκώντας το ρόλο του με αρχές και αξίες και με συνέπεια ιδανική και μοναδική.

Ισχυρός στις απόψεις του, συνεπής στο καθήκον του, δυναμικός  στη διεκδίκησή του, ειλικρινής στις θέσεις του, με απόλυτο σεβασμό προς όλους, κατάφερε να συνθέσει ανθρώπους και αντιλήψεις, στην κοινή προσπάθεια προς όφελος της δημοσιογραφίας που τόσο αγάπησε. Η απώλεια του μάς συγκλόνισε, ο χαρακτήρας του, η αντίληψή του και η πορεία του πρέπει να μας σηματοδοτεί.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη.

Ο ΕΔΟΕΑΠ αποχαιρετά τον Παναγιώτη Νεστορίδη

Μέρα πένθους και οδύνης για τον ΕΔΟΕΑΠ η σημερινή. Έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 56 ετών, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ, Παναγιώτης Νεστορίδης.

Νικημένος από τον καρκίνο, παλεύοντας γενναία έως το τέλος, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου.

Ο Παναγιώτης Νεστορίδης υπηρέτησε τους εργαζομένους στα ΜΜΕ, οι οποίοι τον εξέλεγαν συνεχώς αντιπρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ και προασπιστή των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων από το 2009 έως σήμερα.

Μάχιμος δημοσιογράφος, γεννήθηκε το 1965 στην Ελευθερούπολη Καβάλας και  έγινε μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ το 1994, στην οποία διετέλεσε μέλος του ΔΣ (2002-2004) και (2004-2008) αντιπρόεδρος. Επίσης, εξελέγη αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ (2001-2004). Το 2018 εξελέγη εκ νέου στο ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ, καθώς και μέλος στο ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης και μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά το πρόβλημα της υγείας του, έδινε το «παρών» με σθένος και προσήλωση.

Ο Παναγιώτης Νεστορίδης θα λείψει από τον ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και από τον δημοσιογραφικό κλάδο. Έφυγε ένας ήρεμος και μετρημένος άνθρωπος, μια προοδευτική φωνή, που πίστευε και πάλευε για συνθέσεις - συγκλίσεις στην αντιμετώπιση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων του χώρου των ΜΜΕ...

Η επαγγελματική του πορεία υπήρξε πλούσια εμπειριών. Μεταξύ άλλων, εργάσθηκε στις εφημερίδες «Ριζοσπάστης», «Επενδυτής», «Αγγελιοφόρος», «Έθνος», στον τηλεοπτικό σταθμό Center TV, στο Ράδιο Ζ, στον 904 Αριστερά στα FM και δημιούργησε σε συνεργασία με συναδέλφους την ενημερωτική ιστοσελίδα egnatiapost.gr. Την περίοδο 2014-2017 ήταν πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΠΘΕ (ΤV100, FM100).

Η πολιτική κηδεία του Παναγιώτη Νεστορίδη θα γίνει αύριο (Πέμπτη 1η Απριλίου), στις 18:00, στη Θεσσαλονίκη (νεκροστάσιο των Κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου).

Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και αποφασίζει να εκπροσωπηθεί από τον αρχίατρο του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη.

Αντί στεφάνου, αποφασίζεται – σύμφωνα με την επιθυμία της οικογενείας του συναδέλφου – να κατατεθεί ποσόν 1000 ευρώ στο Κοινωνικό Ιατρείο  Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επιβίβαση σε αεροπλάνο
Αυτά τα ρούχα πρέπει να αποφεύγετε στις πτήσεις σας - Τι λένε οι αεροσυνοδοί
Το ρούχο που πρέπει να αποφεύγετε οπωσδήποτε στις πτήσεις σας, σύμφωνα με μία αεροσυνοδό - Γιατί δεν πρέπει να βγάζουμε τα παπούτσια μας στο...
Αυτά τα ρούχα πρέπει να αποφεύγετε στις πτήσεις σας - Τι λένε οι αεροσυνοδοί
Πιερρακάκης
Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας
Πανελλαδικές 2024: Με σκοπό το υπουργείο Παιδείας να «διασκεδάσει» τον νέο νόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα ανακοινώσει λίγες περισσότερες θέσεις...
Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας