Ν. Σμύρνη: Πρωτοβουλία για να βρεθούν μάρτυρες των αναίτιων συλλήψεων
Κοινή πρωτοβουλία εκπαιδευτικών συλλόγων της Ν. Σμύρνης για να βρεθούν μάρτυρες των αναίτιων συλλήψεων της της 7ης και 9ης Μαρτίου

Έκκληση από κοινού κάνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Νέας Σμύρνης, η ΕΛΜΕ Καλλιθέας-Ν. Σμύρνης-Μοσχάτου και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Σμύρνης για να βρεθούν μάρτυρες των αναίτιων συλλήψεων της της 7ης και 9ης Μαρτίου στη Ν. Σμύρνη. 

Ολόκληρο το κείμενο

Πολλοί/ες από εμάς που βρεθήκαμε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και στους γύρω δρόμους το μεσημέρι της 7ης Μαρτίου, πολλοί/ες από εμάς που συμμετείχαμε στη μεγάλη εκδήλωση της 9ης Μαρτίου, αλλά και πολλοί/ες από εμάς μέσα από τα σπίτια μας, γίναμε θεατές ωμής κι απρόκλητης αστυνομικής βίας κατά συνανθρώπων μας, γίναμε μάρτυρες αναίτιων συλλήψεων συμπολιτών μας.

Όσοι και όσες βρεθήκαμε κοντά στα γεγονότα εκείνων των ημερών, όσοι ζήσαμε την αγωνία για την ασφάλεια των δικών μας ανθρώπων, γνωρίζουμε καλά πως εύκολα θα μπορούσαμε να βρισκόμασταν εμείς οι ίδιοι ή τα παιδιά μας στη θέση όσων σήμερα αντιμετωπίζουν δικαστικές περιπέτειες.

Ας μην παραμείνουμε απλοί θεατές, δεν μας αξίζει.

Σε μια κοινή πρωτοβουλία και προσπάθεια να στηρίξουμε τα μέλη των σχολικών μας κοινοτήτων που συνελήφθησαν εκείνες τις ημέρες και κατηγορούνται άδικα, κάνουμε έκκληση σε πολίτες και δημοσιογράφους που, την Κυριακή 07/03 και την Τρίτη 09/03 στην Νέα Σμύρνη, έγιναν μάρτυρες αναίτιων κι απρόκλητων συλλήψεων ή διαθέτουν σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, να επικοινωνήσουν μαζί μας, προκειμένου να προωθήσουμε ό,τι στοιχείο υπάρχει στους δικηγόρους και στους συμπολίτες μας που ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο.

Επικοινωνία στα: [email protected], [email protected] και [email protected]
και στα τηλέφωνα: 6972109997, 6977885092

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Ο Υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου στην κοινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης και της Συγκλήτου του ΔΙΠΑΕ
«Το ΔΙΠΑΕ παράδειγμα σύγχρονου, εξωστρεφούς και δυναμικά αναπτυσσόμενου ακαδημαϊκού ιδρύματος»
Ο Υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου στην κοινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης και της Συγκλήτου του ΔΙΠΑΕ