Ινδαρές σε Μητσοτάκη: Ξέρετε ή όχι τι γίνεται κάτω από τη μύτη σας;
Οργισμένη απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ο Δημήτρης Ινδαρές τον κατηγορεί για παραπληροφόρηση σχετικά με την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης αστυνομικής βίας κατά της οικογένειας του - «Για μια ακόμη φορά αθροίζουμε απρέπειες»

Σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μιλώντας σήμερα στη Βουλή εγκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα επειδή αναφέρθηκε στην υπόθεση αστυνομικής βίας που δέχθηκε ο σκηνοθέτης και η οικογένειά του. 

«Επικαλείστε μία υπόθεση, αυτή του Ινδαρέ, που δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει και η εικόνα στην διαδικασία της δίκης ήταν διαφορετική από την πρώτη εντύπωση, στην οποία εσείς μείνατε» είπε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του σκηνοθέτη:

«Ακούσαμε μόλις από το στόμα του ιδίου του Πρωθυπουργού πως η υπόθεσή μας δεν έχει τελεσιδικήσει. Πως όταν έφτασε στο δικαστήριο αποδείχτηκαν τα πράγματα διαφορετικά…. Ανακρίβειες εν τη ρύμη του λόγου; Ελλιπής (παρα-) πληροφόρηση; Ή μήπως ένας πολύ προσεκτικός, πονηρός τρόπος διατύπωσης, που επιβεβαιώνει την αδίστακτη θυσία μιας αδικούμενης οικογένειας στις παραταξιακές σκοπιμότητες της εκτελεστικής εξουσίας;» αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε νωρίτερα ο σκηνοθέτης.

Και προσθέτει: «Ξέρει ο Πρωθυπουργός ή μήπως δεν ξέρει τι γίνεται κάτω από τη μύτη του, κι έχει μεταβληθεί σε έρμαιο των καθ' ύλην “αρμοδίων”; Από πότε η απόρριψη των εγκλήσεών μας από εισαγγελείς, με σκανδαλώδες, μάλιστα, σκεπτικό, που προκαλεί κλαυσίγελο και στον τελευταίο αδαή πολίτη, αναβαθμίζονται σε ακροαματική διαδικασία;

Για μια ακόμη φορά αθροίζουμε απρέπειες. Θεσμικές και προσωπικές. Καθώς δεν είμαστε κόμμα, ούτε κίνημα, εκτός από δικηγόρους πρέπει να δώσουμε κι άλλα πολλά για τη θεραπεια μας από την ανηλεή κακοποίηση. Από αστυνομία, λειτουργούς, τρολ, την ιεραρχία της πολιτείας ως και την κορυφή της.

Αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε την ανάσα μας ενεργή. Να μη σκάσουμε. Είναι τραγικό ν' αντιμετωπίζεται ο αδικούμενος πολίτης ως πολιτικός αντίπαλος»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημήτρης Πολυχρονιάδης, ΣΕΠΕ
Δημήτρης Πολυχρονιάδης: Στο εδώλιο ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου για τα «ενιαία κείμενα»
«Η σιγή νεκροταφείου στα σχολεία δεν θα περάσει»: Ξεσπά ο κλάδος των εκπαιδευτικών για τη δίκη Πολυχρονιάδη
Δημήτρης Πολυχρονιάδης: Στο εδώλιο ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου για τα «ενιαία κείμενα»
xristos pilalis
Από τον «παιδαγωγικό έλεγχο» στην παιδαγωγική πειθάρχηση: Η επίκληση του «δικαιωματισμού» ως ερμηνεία των προβλημάτων του σχολείου
Με αφορμή άρθρο στο alfavita και τις κυβερνητικές επιλογές εκπαιδευτικής πολιτικής
Από τον «παιδαγωγικό έλεγχο» στην παιδαγωγική πειθάρχηση: Η επίκληση του «δικαιωματισμού» ως ερμηνεία των προβλημάτων του σχολείου
Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ΕΟΦ
ΕΟΦ: Συναγερμός για έλλειψη φαρμάκων στην Ελλάδα λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή
«Καμπανάκι» στον ΕΟΦ για πιθανές ελλείψεις φαρμάκων λόγω Μέσης Ανατολής, τι ισχύει για την Ελλάδα
ΕΟΦ: Συναγερμός για έλλειψη φαρμάκων στην Ελλάδα λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή