lignadis
Ενώπιων της ανακρίτριας θα βρεθεί και σήμερα, Πέμπτη, ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή

Ενώπιων της ανακρίτριας θα βρεθεί και σήμερα, Πέμπτη, ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή. 

Χθες, ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε ένσταση ακυρότητας κατά της προδικασίας που εφαρμόστηκε σε βάρος του σκηνοθέτη. Ο κατηγορούμενος και κρατούμενος με ένταλμα σύλληψης Δημήτρης Λιγνάδης, με την ένστασή του βάλλει κατά της διαδικασίας που εφαρμόστηκε από τους Εισαγγελείς κατά το στάδιο της διερεύνησης της υπόθεσης αλλά και κατά της ακόλουθης έκδοσης του εντάλματος σύλληψης το οποίο θεωρεί άκυρο.

«Πρωτίστως υποβάλλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου», είπε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε: «Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο εντολέας μου ζήτησε να εξεταστεί ως ύποπτος και να δώσει εξηγήσεις αφού προηγουμένως λάβει αντίγραφα των καταγγελιών. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου θα πρέπει να αποσαφηνιστούν πλήρως (…) Αυτά που ακούγονται περί 41 μαρτύρων είναι μύθος. Δέκα φίλοι με μηνύσεις των μηνυτών. Νομικό ενδιαφέρον έχει μόνο ένας εκ των φερομένων ως παθόντων. Και οι δύο φερόμενοι ως παθόντες είναι Αιγύπτιοι».

Ο κ. Κούγιας ανέφερε πως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, ενώ περιέγραψε ποιες είναι οι καταγγελίες, αλλά και ποια η δική τους στάση σε αυτές τις μηνύσεις. «Ο εντολέας μου από ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει πως ήταν στην Αίγυπτο την περίοδο για την οποία κατηγορείται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Νέες μαρτυρίες για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη

Την ίδια ώρα νέες μαρτυρίες για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη ήρθαν το φως της δημοσιότητας. Μετά τη φοιτήτρια που περιέγραψε τις χυδαίες πράξεις του γνωστού σκηνοθέτη μέσα σε αίθουσα πανεπιστημίου, ένας νεαρός Αιγύπτιος που ζει χρόνια στην Ελλάδα καταγγέλλει την κακοποίησή του.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν οι γονείς του έμαθαν κάποια πράγματα για εκείνον και τον αντιμετώπισαν με πολύ άσχημο τρόπο. Βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του Λιγνάδη, αφού δεν είχε που αλλού να πάει, ωστόσο επειδή έβλεπε και άλλα ανήλικα να μπαινοβγαίνουν και αυτός είναι και ο λόγος που πήρε την απόφαση να σταματήσει την «παρέα» μαζί του.

Περιγράφοντας πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον γνωστό σκηνοθέτη, ο 17χρονος τότε άνδρας, είπε πως πήγαν οι δυο τους σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο και εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχό του. «Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου. ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε», είπε χαρακτηριστικά ο 23χρονος σήμερα νεαρός.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
Αυτό είναι το κορυφαίο μεταπτυχιακό του ΕΚΠΑ στη Διοίκηση, Αναλυτική και Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων

Η φυσιογνωμία του προγράμματος σπουδών

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Αυτό είναι το κορυφαίο μεταπτυχιακό του ΕΚΠΑ στη Διοίκηση, Αναλυτική και Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων
limeniko-10-intime.jpg
Καταγγελία: Λιμενικοί ξεγύμνωσαν προσφυγόπουλα και τα εγκατέλειψαν μέσα στη θάλασσα
Καταγγελία για βάναυση μεταχείριση ανήλικων προσφύγων από το ελληνικό Λιμενικό στα ανοικτά της Λέσβου
Καταγγελία: Λιμενικοί ξεγύμνωσαν προσφυγόπουλα και τα εγκατέλειψαν μέσα στη θάλασσα
Ο 14χρονος Σπύρος
«Μου χαρίζει μια καινούρια ζωή»: Συγκλονίζει ο 42χρονος που έλαβε το ήπαρ του 14χρονου Σπύρου
Ο νεαρός που έχασε τη ζωή του στον Άραχθο σώζει τέσσερις ανθρώπους μέσω της δωρεάς οργάνων – Συγκίνηση από τον λήπτη και το ιατρικό προσωπικό
«Μου χαρίζει μια καινούρια ζωή»: Συγκλονίζει ο 42χρονος που έλαβε το ήπαρ του 14χρονου Σπύρου