lignadis dimitris
Ο Δημήτρης Λιγνάδης παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ενημερωθεί αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του

Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μετέβη στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ενημερωθεί αν έχει εκδωθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Οι αξιωματικοί απάντησαν πως μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιο έγγραφο. Λίγα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Λιγνάδης αποχώρησε.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ωρα το γύρο της δημοσιότητας κάνουν πληροφορίες περί επικείμενου εντάλματος σύλληψης του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Είμαι στη διάθεση των αρχών»

Σύμφωνα με το in.gr, εξερχόμενος από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, ο κ. Λιγνάδης δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι είναι στη διάθεση των αρχών, καθώς και ότι τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε φιλικό σπίτι.

Ο κ. Λιγνάδης υπογράμμισε ότι μετέβη αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δήλωσε στους αστυνομικούς τη διεύθυνσή του προσθέτοντας ότι είναι στη διάθεση της αστυνομίας. Στη συνέχεια αποχώρησε.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα «δεν είμαι στο σπίτι μου. Δεν είμαι στη ΓΑΔΑ. Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Ξέρω τι υπάρχει από το πρωί. Η παραφιλολογία φτιάχνει ένα κλίμα πιεστικό πολλές φορές και δεν μπορώ να το συντηρήσω. Μέχρι πρότινος έλεγαν ότι υπάρχουν εντάλματα και δεν υπάρχει τίποτα».

Σε ερώτηση για το πού βρίσκεται απαντά: «Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Και δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο σπίτι μου».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας εξήγησε πως «ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται».

«Ας βγει. Εδώ είμαι, δεν κρύβομαι»

«Το έχω ακούσει. Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι», δήλωσε την Παρασκευή ο Δημήτρης Λιγνάδης σχετικά με τις φήμες για ένταλμα σύλληψης που αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης ανέφερε στην Καθημερινή: «Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, μόλις πάρω κάτι στα χέρια μου θα δω πως θα το αντιμετωπίσω». Μάλιστα συμπληρώνει πως θα κινηθεί βάσει των θεσμών.

Σχετικά με τις καταγγελίες που κυκλοφορούν κάνουν το γύρο της δημοσιότητας, ο κ. Λιγνάδης αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε: «Όχι, όχι, δεν θέλω να σας πω αυτή τη στιγμή τίποτα, τόσο καιρό βλέπετε ότι δεν έχω εμφανιστεί χωρίς να κρύβομαι φυσικά, αλλά δεν έχω εμφανιστεί για να μιλήσω, δεν θέλω να μπω σε αυτό το πράγμα γιατί θα αδικήσω και τον εαυτό μου και μπορεί να αδικήσω και άλλους, και δεν θέλω», επισημαίνει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας
Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας