Δημήτρης Λιγνάδης
Πρώτη αντίδραση Λιγνάδη στις δηλώσεις Μενδώνη: «Εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος θα το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί.Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε»

Δεν άργησε να έρθει η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Λιγνάδη στις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού που έκανε λόγο για «επικίνδυνο άνθρωπο» που «εξαπάτησε» την ίδια και την κυβέρνηση. 

«Εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος θα το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί» απάντησε μέσω του MEGA ο Δημήτρης Λιγνάδης, χωρίς να σχολιάζει ωστόσο τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 

«Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη.

Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

«Μας εξαπάτησε»

 «Μας εξαπάτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης» δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, υποστηρίζοντας ότι από τις καταγγελίες φαίνεται ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Υποστήριξε μάλιστα ότι την εξαπάτησε γιατί κατέχει την υποκριτική τέχνη.

«Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σχεδόν εν κρυπτώ και μόνο σε διαπιστευμένους συντάκτες, στον απόηχο των καταγγελιών που έχουν έρθει εδώ και πολλές ημέρες στο φως της δημοσιότητας. 

Αναφερόμενη στις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Λιγνάδη υποστήριξε ότι δεν τον γνωρίζει προσωπικά παρά μόνο ως ηθοποιό στο σανίδι και ότι δεν γνώριζε για τις φήμες που υπήρχαν σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα