Κορονοϊός-Καπραβέλος: Έρχεται τρίτο κύμα, θα θρηνήσουμε πολλά θύματα
Βέβαιος ότι έρχεται τρίτο κύμα και ότι θα θρηνήσουμε πολλά θύματα μετά τις εικόνες που παρατηρήθηκαν στη γιορτή των Θεοφανίων με «αυτά τα μυαλά που διαθέτουμε» ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νικόλαος Καπραβέλος

Βέβαιος ότι έρχεται τρίτο κύμα και ότι θα θρηνήσουμε πολλά θύματα μετά τις εικόνες που παρατηρήθηκαν στη γιορτή των Θεοφανίων με «αυτά τα μυαλά που διαθέτουμε» εμφανίστηκε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νικόλαος Καπραβέλος. 

«Δε φοβάμαι ότι θα ζήσουμε αντίστοιχα περιστατικά, είμαι σίγουρος. Χειρότερα πολύ χειρότερα, με αυτά τα μυαλά δε θα μιλάμε μόνο για τραγωδία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος. Να είσαστε σίγουροι ότι έχουμε τρίτο κύμα μπροστά, και θα θρηνήσουμε πολλά θύματα» υπογράμμισε, τονίζοντας πως η διαφορά μεταξύ Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου είναι ότι το ΕΣΥ είναι πολύ πιο πιεσμένο χωρίς διαθέσιμες ΜΕΘ. 

Για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Καπραβέλος εξήγησε  ότι δεν ευθύνεται μόνο η γιορτή του Αγίου Δημητρίου, αλλά και μια σειρά διαφόρων δραστηριοτήτων όπως το εμπόριο και ο τουρισμός, ενώ ενημέρωσε πως η εισαγγελία της πόλης τον κάλεσε για να διερευνήσει τυχόν ευθύνες για την κατάσταση του Νοεμβρίου. 

«Έχω μείνει χωρίς λόγια», δήλωσε ο κ. Καπραβέλος. «Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο μπορώ να προσθέσω για να βοηθήσω τους πολίτες και την πολιτεία, προκειμένου να αποφύγουμε την τραγωδία η οποία συνεχίζεται και τη βλέπουμε μπροστά μας», πρόσθεσε. 

«Σε μια από τις μαύρες μέρες του Νοεμβρίου είχα κάνει την επισήμανση ότι χάνονται και θα χαθούν ζωές που θα μπορούσαν να έχουν κερδηθεί. Μετά από εβδομάδα με είχε καλέσει η εισαγγελία Θεσσαλονίκης με τρία ερωτήματα 1ον τι δεν έγινε που μπορούσε να γίνει 2ον ποτέ έπρεπε να γίνει και 3ον ποιοι ευθύνονται… βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση να εξηγήσω ότι ό,τι έγινε τον Οκτώβριο έγινε γιατί δεν ελήφθησαν μέτρα,  την πληρώσαμε με εκατόμβη θυμάτων και συνεχίζουμε» δήλωσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-1024x585.jpg
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
Πανελλαδικές: Μέχρι πότε οι εξετάσεις και τα παρελκόμενά τους θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας; Γιατί ψάχνουμε τις...
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
εοφ
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»
«Επικίνδυνο το σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων», λέει ο ΕΟΦ - Ποιο είναι
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»